Forfængelighed hindrer os i at se klart

Forfængelighed hindrer os i at se klart 

Holder forfængeligheden dig fra at se helt skarpt? Så er du ikke alene. De fleste af os har nemlig brug for hjælp til at se helt skarpt, men forfængelighed og manglende viden holder os fra at få det løst.



Holder forfængeligheden dig fra at se helt skarpt? Så er du ikke alene. De fleste af os har nemlig brug for hjælp til at se helt skarpt, men forfængelighed og manglende viden holder os fra at få det løst.

Træt af briller?
"Jeg bruger dem helst kun derhjemme…", "Briller får mig til at se gammel ud…", "Jeg vil hellere springe det med småt over, end at tage briller frem nede i Føtex…", "Briller passer ikke til min aktive livsstil…".
Der kan være mange grunde til, at brillerne aldrig når op af etuiet, og mange af os vil hellere se uskarpt, end at ty til briller. Og det på trods af at mere en halvdelen af kvinder over 25 år har brug for hjælp til at se knivskarpt, mens det for gruppen over 45 år er hele 89%.
Men, som Alcon skriver i en pressemeddelese, så findes der alternativer, der kan give dig et skarpt syn på alle afstande.

Kontaktlinser med flerstyrke
Indtil for få år siden var flerstyrke noget, som kun fandtes i briller. Men over de senere år har videnskaben gjort det muligt at få kontaktlinser med flerstyrke. Efter en kort tilvænning til linserne, ser du knivskarpt og kan faktisk helt slippe for brug af briller, hvad end der skal læses aviser eller varedeklarationer med småt, eller stilles skarpt på fjerne ting i horisonten. Derudover kan du som bonuseffekt ved at bruge flerstyrkelinser, helt undgå at tænke på styrke i glassene, når du vælger solbriller og således pleje både syn og forfængelighed både til hverdag og på ferien.

Skønhed & Pleje
Godt lakket til! 

Aldrig har udvalget af mærker og farver været større. Der er lækker lak til enhver lejlighed: fra det eksklusive og diskrete, forførende og naturlige, til det vilde og opsigtsvækkende. Bliv klar til at sætte kulør på efteråret med ny lak på neglene. Sæsonens stemningsfulde farvepalette spænder over…

Læs mere
Skønhed & Pleje
De bedste tips til pleje af vinterhuden 

Huden kan følses ekstra sårbar om vinteren. Kulde kan udtørre huden og gør den stram og irriteret – og den tørre og varme luft indendøre synes bare at forværre problemet. Det er derfor en god ide, at være ekstra opmærksom på, at tilføre huden fugt og pleje i vintermånederne.

Her får du vores bedste…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan et billigt makeupmærke måle sig med dyrere brands?  

Pris og kvalitet hænger ofte sammen - men ikke altid. Heller ikke når det kommer til makeup, hvor brands som Rimmel, Maybelline og Max Factor ofte kan imponere med gode produkter til en brøkdel af prisen på tilsvarende 'high end' produkter. Senest har amerikanske e.l.f. Cosmetics gjort sig bemærket…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Tre nye stylingjern - tre skønne looks  

På jagt efter skånsomme og effektive stylingjern, prøver vi tre nyheder fra Remington; Glattejernet ’Advanced Colour Protect Intelligent Straightener’, den elektrisk rundbørste ’Volume og Straight Brush’ og krøllejernet ’Advanced Colour Protect Wand’.

Se før og efter billeder i videoen…

Læs mere
Skønhed & Pleje
10 makeupnyheder - efterår 

Når du har en lille stund og har lyst til lidt adspredelse, så har du her 10 af efterårets skønne makeupnyheder.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals: The Ritual of Yalda 

Fra Rituals kommer den nye serie, The Ritual of Yalda, som er inspireret af den oldgamle persiske festival og udviklet til at skabe stemningsfulde stunder, fulde af varme og velbehag, gennem de mørke vintermåneder.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Advanced Colour Protect-serie 

Med 'Advanced Colour Protect'-serien har Remington lanceret ny stylingteknologi, der er særligt udviklet til at værne om farvet hår ved hjælp af varmesensor, indlejret sheaolie og UV-filter. Serien består af fire stylingredskaber; to krøllejern, et glattejern og en hårtørrer.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hjælp til solskadet hår 

Har sommeren været hård ved lokkerne, så kan en god hårmaske, gøre underværker. Ved at bruge hårmaske et par gange om ugen, giver du dit hår de bedste betingelser for at genvinde sin naturlige, sunde glans og struktur.

Læs mere
Sommer
Ny rapport: Vi solskoldes, når vi mindst venter det  

Når solen bager midt på dagen, er solbeskyttelse vigtig. Men det kan man hurtig glemme, når man ikke er ude for at nyde solen, men formålet er at slå græs, være til koncert eller spise frokost. Og derfor er det er faktisk oftest i situationer, hvor vi laver alt muligt andet end at solbade, at vi…

Læs mere
Vi tester!
Øjenbryn 'on fleek' 

Gennem de senere år er fokus på bryn blevet en af de hotteste makeuptrends. Men de smukke, fyldige, formede øjenbryn har ikke meget tilfælles med de blyantstynde bryn, der trendede i 80´erne, så for de af os, der drak Pisang Ambong på Tordenskjold i Århus eller Annabels i København dengang, kan det…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^