Førstehjælp til vinterhuden

Førstehjælp til vinterhuden 

Nimue er en videnskabelig serie af avanceret hud og kropsprodukter...

Nimue er en videnskabelig serie af avanceret hud og kropsprodukter, som har ry verden over for innovation og forskning, baseret på internationale resultatorienterede derma-cosmeceutiske hudplejeprodukter.
Produkterne er udviklet til at genoprette tidligere skade, forebygge fremtidige skade og til at beskytte hudens sundhed. Nimue kan anvendes til behandling af miljøbelastet, problematisk, hyperpigmenteret såvel som sensitiv hud.

Element Barrier er en let, non oily creme der tilbyder dobbelt barrierebeskyttelse mod miljømæssige faktorer, ekstreme temperaturer, kulde og vind. Et kompleks af blødgørende og barrierebeskyttende ingredienser styrker huden naturlige modstandskraft og beskytter mod dehydrering og inflammation.
Element Barrier 100 ml - 370 kr. vejl.

Super Hydrating Mask En fugt rig crememaske som supplerer, beroliger og hydrerer tør og stresset hud, samtidig med den reducerer de synlige tegn på hudens ældning.
Super Hydrating Mask 100 ml - 395 kr. vejl.

Hydro Lip Therapy En let læbepomade udviklet til at fugte, pleje og beskytte den tynde, fine hud på læberne. Hud der kræver mild men effektiv pleje.
Hydro Lip Therapy 5g - 80 kr. vejl.

Active Heel Treatment er et professionelt produkt til intensiv og effektiv behandling og forebyggelse af revnede og sprækkede hæle. Virker helende, smører huden, fugter og blødgør. Anbefales at anvende i kombination med Nimue Gel Socks; foret med revolutionerende gel indeholdende vitaminstærke olier til at øge væksten af sundt væv.
Kit: 100 ml tube inkl. Nimue Gel Socks og fodfil. 499 kr. vejl.

Treatment shampoo Specielt fremstillet til skånsomt mne effektivt at vaske håret samt behandle hovedbunden uden at fjerne det naturlige fugtindhold.
Hair shampoo 200 ml - 199 kr. vejl.

Derma repair er et andet produkt fra Nimue der fortjener at blive fremhævet. Produktet behandler effektiv ar og strækmærker og er baseret på unikke botaniske ekstrakter og peptider, der tilføres huden via et nanoteknologisk transportsystem.
Derma repair 100 ml - 669 kr. vejl.

Vi tester!
Remington Air3D – Føntørrer i nyt elegant design 

Når det kommer til føntørrere, er der sjældent tale om elegant design, derfor var det med en vis nysgerrighed, at vi fik præsenteret Remingtons nylancering. Med Air3D har Remington nemlig designet en hårtørrer i et så super elegant design, at føntørren fremover kan ligge fremme.

Med Air3D…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Vinterhår? Sådan får du glansfuldt og sundt hår 

Stylingprodukter, føntørring, brug af stylingjern og skiftet mellem vinterens fugtige kolde luft ude og den varme, tørre centralvarme inden døre, kan få håret til at se fladt, glansløst og kedeligt ud. Men med lidt nænsom og kærlig pleje, kan selv det mest glansløse og kedelige hår få et skinne…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Julerød til læber og negle 

Der findes ikke noget som rød læbestift, der på et øjeblik kan forvandle det hverdagsagtige til det sofistikerede og elegante. Med udsigt til stribevis af festlige lejligheder i julen, kan en læbestift i den helt rigtige røde farve, være lige netop dét, der fuldender festlooket.
Og så kan man jo…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Intenst blik med tætte vipper 

Når man først har styr på teknikken, så er det hverken svært eller tidskrævende, at anvende kunstige vipper. En lille stribe fine, kunstige vipper kan fremhæve dine øjne, give dig et intenst blik og være lige det, der fuldender festmakeuppen.

Læs mere
Sådan får du smukke vipper
Skønhed & Pleje
Sådan får du smukke vipper 

Næst efter læbestiften, så er mascaraen det makeupprodukt, danske kvinder helst ikke forlader hjemmet foruden. Men der er heller ikke noget som mascaraen, der kan give et intenst og vågent blik på et øjeblik - især hvis den bruges korrekt ...

Læs mere
Skønhed & Pleje
My Moments by Matas: Lykken er … 

Med en gennemsnitlig normal/halvsart nordisk hud, får man tude ørerne fulde af formaninger om at holde sig fra parfumerede produkter. Derfor er jeg heller ikke sikker på, at denne anbefaling var blevet til noget, hvis det ikke var fordi Matas havde sørget for at en stribe testprodukter landede på…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Blændende look med bronzer 

Savner du sommerens glød, så er der ikke noget som en god bronzer, der både giver glød og contour.
'Master Bronzer Color & Highlighting Kit' fra Maybelline er en gelbaseret bronzerpalette, bestående af tre bronzere og én highlighter. Den er super nem at arbejde med, og kombinationen af de smukke…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Har du styr på UV-indekset? 

UV-indeks bruges som pejlemærke for, hvornår man bør huske skygge, solhat og solcreme, så man mindsker risikoen for solskoldninger, permanente hudskader som pigmentpletter og rynker samt hudkræft. Men undersøgelser viser, at mange af os er forvirrede omkring solbegreberne og ikke har styr på hverken…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Forbrugerrådet Tænk Kemi tester læbepomader 

Forbrugerrådet Tænk Kemi har testet læbepomader for indhold af mineralske olier, som, ifølge forbrugerrådet, kan være sundhedsskadelige. Det amerikanske skønhedsbrand eos blev, sammen med 5 andre brands, testet fri for de problematiske stoffer.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nye lækre dufte - Forår 2017 

Foråret byder på flere nye parfumer og dufte, friske pust med duftnoter som passer til sommer, solskin og blå himmel. Er du på jagt efter en ny duft, så er her 12 spændende forårsnyheder fra blandt andet Abercrombie & Fitch, Kenzo, Hugo Boss, Giorgio Armani og Yves Saint Laurent.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^