Førstehjælp til vinterhuden

Førstehjælp til vinterhuden 

Nimue er en videnskabelig serie af avanceret hud og kropsprodukter...

Nimue er en videnskabelig serie af avanceret hud og kropsprodukter, som har ry verden over for innovation og forskning, baseret på internationale resultatorienterede derma-cosmeceutiske hudplejeprodukter.
Produkterne er udviklet til at genoprette tidligere skade, forebygge fremtidige skade og til at beskytte hudens sundhed. Nimue kan anvendes til behandling af miljøbelastet, problematisk, hyperpigmenteret såvel som sensitiv hud.

Element Barrier er en let, non oily creme der tilbyder dobbelt barrierebeskyttelse mod miljømæssige faktorer, ekstreme temperaturer, kulde og vind. Et kompleks af blødgørende og barrierebeskyttende ingredienser styrker huden naturlige modstandskraft og beskytter mod dehydrering og inflammation.
Element Barrier 100 ml - 370 kr. vejl.

Super Hydrating Mask En fugt rig crememaske som supplerer, beroliger og hydrerer tør og stresset hud, samtidig med den reducerer de synlige tegn på hudens ældning.
Super Hydrating Mask 100 ml - 395 kr. vejl.

Hydro Lip Therapy En let læbepomade udviklet til at fugte, pleje og beskytte den tynde, fine hud på læberne. Hud der kræver mild men effektiv pleje.
Hydro Lip Therapy 5g - 80 kr. vejl.

Active Heel Treatment er et professionelt produkt til intensiv og effektiv behandling og forebyggelse af revnede og sprækkede hæle. Virker helende, smører huden, fugter og blødgør. Anbefales at anvende i kombination med Nimue Gel Socks; foret med revolutionerende gel indeholdende vitaminstærke olier til at øge væksten af sundt væv.
Kit: 100 ml tube inkl. Nimue Gel Socks og fodfil. 499 kr. vejl.

Treatment shampoo Specielt fremstillet til skånsomt mne effektivt at vaske håret samt behandle hovedbunden uden at fjerne det naturlige fugtindhold.
Hair shampoo 200 ml - 199 kr. vejl.

Derma repair er et andet produkt fra Nimue der fortjener at blive fremhævet. Produktet behandler effektiv ar og strækmærker og er baseret på unikke botaniske ekstrakter og peptider, der tilføres huden via et nanoteknologisk transportsystem.
Derma repair 100 ml - 669 kr. vejl.

Ladyshaver
Skønhed & Pleje
Ladyshaver 

Ladyshavere fås både til våd og tør hud – og med genopladelige batterier ...

Læs mere
Er du smukkere end du selv tror?
Skønhed & Pleje
Er du smukkere end du selv tror? 

En ny kampagne for Dove skal få kvinder til at indse, at de træk, som de selv fremhæver som deres mest markante, ikke nødvendigvis er de karakterer, som andre bemærker mest...

Læs mere
Go nude
Skønhed & Pleje
Go nude 

The nude look, er det naturlige look. Her bruges foundation og concealer til nænsomt at skjule og udjævne, og blush og pudder i afdæmpede farver og nuancer til at lægge skygger, som naturligt fremhæver dine personlige træk ...

Læs mere
Boheme-stil
Skønhed & Pleje
Boheme-stil 

Naturlighed er det helt gennemgåede tema for hårmoden 2013. Den populære stil og det messy look kræver en bevidst indsats, men med de rette hjælpemidler kan stilen blive din ...

Læs mere
Sensuel og sofistikeret stil
Skønhed & Pleje
Sensuel og sofistikeret stil 

Det lange hår er igen blevet eftertragtet, og fald, volumen og bløde krøller er nøgleordene.

Læs mere
Dramatisk og elegant med fokus på øjnene
Skønhed & Pleje
Dramatisk og elegant med fokus på øjnene 

På modemessen sætter makeupartist Anne Staunsager tonen for næste sæsons skønhedstendenser. Her et minimalistisk look for Designers Remix. Se hvordan looket er skabt !

Læs mere
Slip rynkehysteriet
Skønhed & Pleje
Slip rynkehysteriet 

Flot hud uden hokus pokus. Ærligt, konkret og uden hokuspokus får du de ingredienser, genveje og plus-minuslister, det kræver at få en hud og et velvære, du vil elske at passe endnu bedre på ...

Læs mere
Hvis du overvejer at få bleget tænderne ...
Skønhed & Pleje
Hvis du overvejer at få bleget tænderne ... 

Hvide tænder er evigt populære. Men kemikalierne til at blege med kan ødelægge tænderne og irritere tandkødet, derfor er det nu kun tandlæger, der må gøre dine tænder hvide ...

Læs mere
Smuk i efteråret
Skønhed & Pleje
Smuk i efteråret 

Fem gode tips til, hvordan du nemt og enkelt kan føle dig smuk og frisk i efteråret ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^