Peanut double shortbread

Peanut double shortbread 

Kaste dig ud i nye og spændende kageopskrifter. Prøv denne amerikanskinspirerede opskrift på dobbelte mørdejskager med peanutfyld.

Kaste dig ud i nye og spændende kageopskrifter, når familien bager sammen og når der kommer gæster. Ikke et ondt ord om brunkager og klejner, men prøv lige at stille et fad frem med vores mørdejskager med peanutfyld. Her får du opskriften, som er udviklet af Dansukker:

Mørdejskager med fyld

ca. 30 stk.

Ingredienser:
∙ 175 g smør eller margarine
∙ 1 1/2 dl flormelis
∙ 1 æg
∙ 1 økologisk appelsin, fintrevet skal
∙ 2 spsk. fløde
∙ 4 1/4 dl hvedemel

Fyld
∙ 1 dåse peanutsmør

Pynt
∙Flormelis

Sådan gør du:
∙ Rør fedtstof og flormelis sammen, til massen er blød. Rør ægget i.
∙ Tilsæt den revne appelsinskal og fløden. Tilsæt melet lidt ad gangen.
∙ Læg dejen i en sprøjtepose, og tryk 60 ”roser” ud ved hjælp af en tylle.
∙ Lad roserne hvile i køleskabet i 30 minutter. Sæt ”roserne” på en bageplade med bagepapir, og bag dem midt i ovnen ved knap 175° i ca. 10 minutter.
∙ Lad dem køle af på en rist. Læg kagerne sammen to og to med fyld imellem.

Drys lidt flormelis over kagerne lige inden servering.

Opskrifter & råvarer
Laksestykker med lun rødkålssalat 

Super nem, sund og lækker ret med laks og rødkål.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Brombærkage 

Fra Tanja Tings dejlige bog 'Pure Goodness', bringer vi opskriften på en saftig kage med brombær, blåbær, mandel- og kokosmel.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Palæo-morgenmuffins 

Skønne, sunde godmorgen-muffins med masser af god smag. Tanja Tings muffinopskrift er fuld af proteiner, gode fedtstoffer og fibre fra kerner, frø og nødder samt bær, der fremmer fordøjelsen. De nemme muffins kan bages i forvejen og holde sig i 5–6 dage i køleskabet.

Læs mere
Inspiration til alt det nye grønne
Sommer
Inspiration til alt det nye grønne 

Hellig jer for en stund til de grønne sager fuldt ud, eller skær kød og fisk ned til et absolut minimum, hvor I kun bruger det som pynt i de salater og andre nemme retter, I vælger. Der er ikke nogen grund til spise andet end netop dét, der er allerbedst nu og i højsæson: vores gode danske frugt og…

Læs mere
Sommer
Årets hindbær frister med saft og sødme 

En varm juni betyder, at de danske hindbær, ligesom mange andre danske bær, er klar tidligere. Samtidig er den danske hindbærsæson længere, hvilket betyder, at hindbærelskere vil kunne lægge de små bær i indkøbskurven fra begyndelsen af juli og helt ind i oktober måned.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Jordbær-smoothie 

Fyld glasset med læskende lækker jordbærsmoothie.

Læs mere
Sommer
Flest syge af campylobacter i grillsæsonen 

Blot nogle få dråber kødsaft fra råt kød med campylobacterbakterier er nok til at sende gæsterne fra bordet med et ulmende maveonde og senere en omgang diarré eller opkast.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Tomatpesto 

Skøn tomatpesto til din pasta, pizza, salat - og til dit italienske brød.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Råkost med funky dressing 

Med Kostkompagniets dressing, hvor der er ingefær, citron, tamari, brun farin og sesamolie med i opskriften, er den klassiske råkostsalat en helt ny oplevelse. Uhmmmm!

Læs mere
Forår
Sunde muffins 

Skal du en tur ud og nyde det smukke forår, så får du her opskriften på de lækreste, sunde muffins - lige til at have med i madkurven.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^