Peanut double shortbread

Peanut double shortbread 

Kaste dig ud i nye og spændende kageopskrifter. Prøv denne amerikanskinspirerede opskrift på dobbelte mørdejskager med peanutfyld.

Kaste dig ud i nye og spændende kageopskrifter, når familien bager sammen og når der kommer gæster. Ikke et ondt ord om brunkager og klejner, men prøv lige at stille et fad frem med vores mørdejskager med peanutfyld. Her får du opskriften, som er udviklet af Dansukker:

Mørdejskager med fyld

ca. 30 stk.

Ingredienser:
∙ 175 g smør eller margarine
∙ 1 1/2 dl flormelis
∙ 1 æg
∙ 1 økologisk appelsin, fintrevet skal
∙ 2 spsk. fløde
∙ 4 1/4 dl hvedemel

Fyld
∙ 1 dåse peanutsmør

Pynt
∙Flormelis

Sådan gør du:
∙ Rør fedtstof og flormelis sammen, til massen er blød. Rør ægget i.
∙ Tilsæt den revne appelsinskal og fløden. Tilsæt melet lidt ad gangen.
∙ Læg dejen i en sprøjtepose, og tryk 60 ”roser” ud ved hjælp af en tylle.
∙ Lad roserne hvile i køleskabet i 30 minutter. Sæt ”roserne” på en bageplade med bagepapir, og bag dem midt i ovnen ved knap 175° i ca. 10 minutter.
∙ Lad dem køle af på en rist. Læg kagerne sammen to og to med fyld imellem.

Drys lidt flormelis over kagerne lige inden servering.

Opskrifter & råvarer
Sund og slank med fisk 

Vidste du, at fisk faktisk er en relativt mager spise, og samtidig kilde til rigtig gode næringsstoffer, som D-vitamin, jod og selen?

Læs mere
Forår
Hornfisk med strandtzatziki og strandkarse 

Det er sæson for hornfisk, så har du fiskeentusiaster i familien, så er det oplagt at pakke fiskegrej og -stang og tage på hornfisketur. Hornfisk er en dejlig spisefisk, ikke mindst når den den serveres med hjemmerørt remoulade eller en cremet tzatziki fuld af vilde strandurter. Fra Thomas Laursens…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Fiskeostekage 

Med bogen ’Forunderlig mad: Serveringer, der overrumpler dine sanser’ præsenterer færøske Katrin Joensen-Næs opskrifter på delikate retter med nye, anderledes og overraskende råvaresammensætninger. Fra bogen får du her opskriften på Katrins skønne fiskeostekage. Uhmmm!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Urtechokolade 

Nu kommer Lene Tvedegaards enestående dejlige bestseller 'Krydderurter - Bogen for urteelskere' i ny udgave. Fra bogen bringer vi her en skøn idé til, hvordan du nemt fremstiller den herligste urtechokolade. Mums!

Læs mere
Forår
Risotto med ramsløg 

Der findes ikke noget så lækkert som hjemmelavet risotto, og ramsløg giver den en fantastisk smag. Her får du en let og skøn opskrift.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Grov salat med krydrede sprøde kikærter 

Til de mange, der gerne vil spise mere grønt, men savner inspiration og opskrifter, har skribent og grøntsagsentusiast Mia Gardum skrevet alletiders skønne bog. Med 'Plantemad' får du nem og enkel tilgang til super sund, velsmagende, vegansk hverdagsmad. Med vores varmeste anbefalinger, bringer vi…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Claus Holms skinkesalat 

Fra stjernekokken Claus Holms nye kogebog 'Holms mad', bringer vi her hans opskrift på alletiders skønne og supernemme skinkesalat.

Læs mere
Forår
Sæson for stenbiderrogn 

Stenbiderrognen har gjort sit indtog hos fiskehandlerne, og det er tegn på forår. Her får du en dejlig opskrift med de fine små rogn.

Læs mere
Gulerodssuppe med ingefær og fennikel
Opskrifter & råvarer
Gulerodssuppe med ingefær og fennikel 

Flot og lækker gulerodssuppe med ingefær og fennikel.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Bøfsandwich a la mormor 

Mange forbinder vores mormødres køkken med mad lavet fra grunden. Og det at lave mad mad grunden og bruge friske råvarer istedet for forarbejdede ingredienser, er netop budskabet i Katrine Tuborghs kogebog 'Sund junkfood'. Ved at kende råvarerne og indholdet af den mad vi spiser får vi større…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^