Peanut double shortbread

Peanut double shortbread 

Kaste dig ud i nye og spændende kageopskrifter. Prøv denne amerikanskinspirerede opskrift på dobbelte mørdejskager med peanutfyld.

Kaste dig ud i nye og spændende kageopskrifter, når familien bager sammen og når der kommer gæster. Ikke et ondt ord om brunkager og klejner, men prøv lige at stille et fad frem med vores mørdejskager med peanutfyld. Her får du opskriften, som er udviklet af Dansukker:

Mørdejskager med fyld

ca. 30 stk.

Ingredienser:
∙ 175 g smør eller margarine
∙ 1 1/2 dl flormelis
∙ 1 æg
∙ 1 økologisk appelsin, fintrevet skal
∙ 2 spsk. fløde
∙ 4 1/4 dl hvedemel

Fyld
∙ 1 dåse peanutsmør

Pynt
∙Flormelis

Sådan gør du:
∙ Rør fedtstof og flormelis sammen, til massen er blød. Rør ægget i.
∙ Tilsæt den revne appelsinskal og fløden. Tilsæt melet lidt ad gangen.
∙ Læg dejen i en sprøjtepose, og tryk 60 ”roser” ud ved hjælp af en tylle.
∙ Lad roserne hvile i køleskabet i 30 minutter. Sæt ”roserne” på en bageplade med bagepapir, og bag dem midt i ovnen ved knap 175° i ca. 10 minutter.
∙ Lad dem køle af på en rist. Læg kagerne sammen to og to med fyld imellem.

Drys lidt flormelis over kagerne lige inden servering.

Opskrifter & råvarer
Røremaskiner skal være robuste, betjeningsvenlige - og i et flot design  

Der er intet som duften og smagen af hjemmebagt. Det kræver ganske vist en indsats i køkkenet, men det er som regel det hele værd, når man bagefter kan sætte tænderne i et friskbagt brød med sprød krumme, eller en lun og luftig muffin.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Anne Hjernøes Chili Con Carne med chokolade 

Med Anne Hjernøes opskrift på Chili Con Carne med chokolade fra bogen 'Hverdag' anbefaler vi, at du laver dobbelt portion. Retten er så delikat og så fuld af smag, at en eventuel rest er skøn at have dagen der på. Ligesom mange af forslagene i bogen, så fungerer denne ret også fint som mellemmåltid…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
BBQ kylling & bønnesalat  

En skøn bønnesalat med ristede aubergine er perfekt tilbehør til f.eks. BBQ kylling - mums !

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sprøde kikærter 

"Lav altid rigeligt af de sprøde kikærter" opfordrer Hjernøe og Ingemann i bogen 'Krydret'. "Gemt i en lufttæt dåse er de skønne som snack, på salater og supper eller i madkassen".

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Dip og dyppelse med hvidløg 

Opskrifter på de dejligste dip og dyppelse til salater, fiske- og skaldyrsretter, brød og grøntsagsstave.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Gulerodssuppe med sprøde kikærter 

Guleroden er jo en kendt og elsket rod i alverdens dejlige sammenhænge. Den kan både nydes rå i salater og som snack, stegte og grillede, i mos med andre rødder og i kager. Men især i de kolde vintermåneder hitter gulerødder i suppeform.

Fra Marie Melchiors dejlige bog, Vild med rødder, får du her…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kold ærtesuppe med wasabicreme og græskarkerner 

Anne Hjernøes opskrift på kold ærtesuppe med lidt bid. Suppen smager også skønt varm.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Gravad laks 

Gravad betyder at indgnide rå fisk med salt, sukker, dild og krydderier. Efter 1-3 døgn trækkes væsken ud af kødet og giver fisken en helt ny konsistens og smag. Syltet fennikel kan med fordel laves på forhånd. Lav rigeligt, for de smager også dejligt i en frisk salat!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Svensk jul: Klassiske svenske pepparkakor  

De duftende svenske ingefærsmåkager 'pepparkakor' med kanel, kardemomme, ingefær og nelliker, nydes året rundt i Sverige, og i julen er de små, krydrede kager en absolut favorit blandt julelækkerierne.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Svensk fladbrød 

Bag fine, sprøde svenske fladbrød.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^