Panna Cotta

Panna Cotta  

- med marinerede bær

(1350 kJ / 320 kcal per portion)

4 portioner

Ingredienser …
∙ 5 dl. Cremefine 7%
∙ 75 g sukker
∙ ½ stang vanille
∙ 3 blade husblas
∙ 1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
∙ 1 dl vand
∙ 250 g bær, fx jordbær, blåbær, ribs, hindbær eller brombær
∙ ½ stang vanille
∙ 50 g sukker


Sådan gør du …
∙ Læg husblas i blød i koldt vand i 3-4 min.
∙ Tag den op og pres vandet fra.
∙ Varm langsomt Cremefine, sukker og vanille op til kogepunktet under omrøring.
∙ Smelt den udblødte husblas i den varme masse.
∙ Si blandingen igennem et finmasket sigte og fordel cremen i fire glas.
∙ Sæt glassene i køleskabet mindst 2 timer inden serveringen.
∙ Bring hyldeblomstsaft, vand, vanille og sukker i kog og lad det koge ind, til konsistensen er som sirup.
∙ Hæld den varme lage over bærrene og stil det på køl.
∙ Kom bærrene på toppen af penna cottaen og server.

Opskrifter & råvarer
Stegte skrubber 

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Fra Rasmus Grønbechs 'Fisk på gaflen' for du opskriften på stegte skrubber. Super nemt og lækkert!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Gammeldags æblekage 

Har du æbler tilovers, så kan du bruge dem til en skøn, klassisk dessert: Gammeldags kold æblekage!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Tomatbrød med mozzarella 

Skønne tomatbrød! Perfekt til det lille mellemmåltid eller som tilbehør til et godt stykke fisk eller kød. Prøv også at servere de friskbagte tomatbrød med 'sort smør'. Se opskrifterne her!

Læs mere
Raw Ratatouille
Opskrifter & råvarer
Raw Ratatouille 

Fra Susy Grundahls livsstilsbog "Retrokuren", bringer vi her en ret med hele paletten af farver, smag og vitaminer. Tilbered dig en god kop urtete, som du kan nyde til madlavningen, for det tager lidt tid at skære alle grønsagerne i små bitte stykker - altså helt petit!

Læs mere
De lækreste friske forårsruller
Opskrifter & råvarer
De lækreste friske forårsruller 

Til friske forårsruller serveres alle ingredienser risnudler & grøntsager, så man hver især selv tilbereder sin yndlings rulle. En lækker, oplagt ret med sommerens friske grøntsager !

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Fiber-knækbrød 

Anette Harbech Olesens opskrift på de lækreste hjemmelavede fiber-knækbrød.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Laksetatar & ørredmousse 

Smørrebrødsguru Ida Davidsens ideer til forårets frokostbord.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hjemmelavet hønsesalat med slikasparges 

Hønsesalaten er helt uundværlig på weekendens frokostbord. Her er en nem opskrift på en salat rig på mør og saftig kylling. Nyd den på rustikt surdejsbrød.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Valnøddeboller med hvedeklid 

Sunde, gode, rustikke frokostboller med hvedeklid og valnøddekerner.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Frokosttid er familietid 

Den danske familiefrokost er fyldt med klassikere på rugbrød. En af dem er sild. Den lille fisk har givet mange valgmuligheder og skabt mange små slagsmål gennem de sidste 70 år. Nu aflyser Glyngøre slagsmålene og øger valgmulighederne. Nye låg, nye opskrifter og ny tradition med ’Årets smag’…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^