Panna Cotta

Panna Cotta  

- med marinerede bær

(1350 kJ / 320 kcal per portion)

4 portioner

Ingredienser …
∙ 5 dl. Cremefine 7%
∙ 75 g sukker
∙ ½ stang vanille
∙ 3 blade husblas
∙ 1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
∙ 1 dl vand
∙ 250 g bær, fx jordbær, blåbær, ribs, hindbær eller brombær
∙ ½ stang vanille
∙ 50 g sukker


Sådan gør du …
∙ Læg husblas i blød i koldt vand i 3-4 min.
∙ Tag den op og pres vandet fra.
∙ Varm langsomt Cremefine, sukker og vanille op til kogepunktet under omrøring.
∙ Smelt den udblødte husblas i den varme masse.
∙ Si blandingen igennem et finmasket sigte og fordel cremen i fire glas.
∙ Sæt glassene i køleskabet mindst 2 timer inden serveringen.
∙ Bring hyldeblomstsaft, vand, vanille og sukker i kog og lad det koge ind, til konsistensen er som sirup.
∙ Hæld den varme lage over bærrene og stil det på køl.
∙ Kom bærrene på toppen af penna cottaen og server.

Opskrifter & råvarer
Urtechokolade 

Nu kommer Lene Tvedegaards enestående dejlige bestseller 'Krydderurter - Bogen for urteelskere' i ny udgave. Fra bogen bringer vi her en skøn idé til, hvordan du nemt fremstiller den herligste urtechokolade. Mums!

Læs mere
Forår
Risotto med ramsløg 

Der findes ikke noget så lækkert som hjemmelavet risotto, og ramsløg giver den en fantastisk smag. Her får du en let og skøn opskrift.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Grov salat med krydrede sprøde kikærter 

Til de mange, der gerne vil spise mere grønt, men savner inspiration og opskrifter, har skribent og grøntsagsentusiast Mia Gardum skrevet alletiders skønne bog. Med 'Plantemad' får du nem og enkel tilgang til super sund, velsmagende, vegansk hverdagsmad. Med vores varmeste anbefalinger, bringer vi…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Claus Holms skinkesalat 

Fra stjernekokken Claus Holms nye kogebog 'Holms mad', bringer vi her hans opskrift på alletiders skønne og supernemme skinkesalat.

Læs mere
Forår
Sæson for stenbiderrogn 

Stenbiderrognen har gjort sit indtog hos fiskehandlerne, og det er tegn på forår. Her får du en dejlig opskrift med de fine små rogn.

Læs mere
Gulerodssuppe med ingefær og fennikel
Opskrifter & råvarer
Gulerodssuppe med ingefær og fennikel 

Flot og lækker gulerodssuppe med ingefær og fennikel.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Bøfsandwich a la mormor 

Mange forbinder vores mormødres køkken med mad lavet fra grunden. Og det at lave mad mad grunden og bruge friske råvarer istedet for forarbejdede ingredienser, er netop budskabet i Katrine Tuborghs kogebog 'Sund junkfood'. Ved at kende råvarerne og indholdet af den mad vi spiser får vi større…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift på chicken nuggets 

Til dig der har børn eller børnebørn, der elsker junkfood. Tag ungerne med i køkkenet, og vis dem, hvordan de selv kan være med til at lave top lækre - og sunde - chicken nuggets.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Foccacia-fuldtræffer 

Fra Anne W. Ravn og Mette Borres bog 'Rigtig god fordøjelse - Enkle råd og opskrifter til stærk mave og mere energi' bringer vi opskriften på et dejligt mættende madbrød til madpakker, mellemmaden, middagsmaden og de andre oaser. Opskriften er en grundopskrift på en basisdej, der kan bages i små…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Culottesteg & ratatouille 

Opskriften på en herlig vinterret med ratatouille og rugbrødstoast med hvidløg ....

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^