Franske klassikere med Bocuse!

Franske klassikere med Bocuse! 

I den 780-siders store kogebog deler den franske mesterkok Paul Bocuse ud af 500 klassiske, franske opskrifter. Her bringer vi hans opskrift på Jarret de veau à la ménagère - en rigtig, dejlig fransk efterårsret !

I den 780-siders store kogebog deler den franske mesterkok Paul Bocuse ud af 500 klassiske, franske opskrifter. Her er masser af inspiration til den erfarne kok, men alle opskrifter og anvisninger er så enkle, at de kan følges af enhver.
Der er opskrifter på alt fra supper til souffléer, og vi har fået forlaget FADLs tilladelse til at bringe opskriften på en rigtig, dejlig fransk efterårret: Braiseret kalveskank - Jarret de veau à la ménagère.

>" target="_blank">Bogen kan bestilles hos Saxo.dk til særpris >>



Jarret de veau à la ménagère

Ingredienser:
∙ 1 kalveskak 1,5 kg
∙ 80 g smør
∙ 1 stort løg
∙ 250 g. nye gulerødder
∙ 2 modne tomater
∙ 10 ml. tør hvidvin
∙ 200 ml. kalvefond
∙ 1 lille suppevisk
∙ Salt & peber

Sådan gør du:
∙ Krydr kalveskanken med salt og peber, og brun den af på alle sider i smør, helst i en ovnfast, oval gryde. Mens skanken bruner, skæres løgene i store tern, gulerødderne skæres i skiver og tomaterne flås og hakkes. Tilsæt løg og gulerødder, og lad dem sautere let. Tilsæt så de hakkede tomater, og lad dem blive lidt bløde
∙ Hæld hvidvinen og kalvefonden over. Tilsæt suppevisken, og læg låg på. Sæt enten gryden i ovenen ved 180 grader, eller lad den simre over lavt blus i 2 timer. Tag suppevisken op inden servering.
∙ Servér kalveskanken i et dybt fad omgivet af grønsagerne og dyppet med væsken fra tilberedningen.

Tip:
∙ Denne fyldige ret gør sig godt med frisk pasta vendt med smør.

Opskrifter & råvarer
Gazpacho med suveræn salat 

Fra Tina Scheftelowitz´smukke bog 'Den andalusiske drøm - opskrifter og fortællinger fra Frigiliana', bringer vi opskriften på gazpacho.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Bitz og Holms kikærtedeller med bayaldi 

Fra Christian Bitz og Claus Holms opskriftsamling 'Sund Appetit – Saft, kraft og masser af grønt', bringer vi en opskrift inspireret af det tyrkiske køkken.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Bitz & Holm 

'Sund appetit' er en ny, skøn kogebog fra det populære makkerpar, Bitz og Holm. Her præsenteres 80 opskrifter på lækre måltider, der strutter af saft, kraft og masser af grønt. Det er opskrifter på hverdagsmad, du aldrig bliver træt af. Det er lækre retter med fokus på smag, sæson og sundhed. Det er…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Engelsk daddel- & tamarindkage 

Grove kornprodukter i kosten er godt. Havregryn, fuldkornshvede og rug giver en god mæthedsfølelse og holder gang i fordøjelsen. Forskning viser, at en kost rig på fuldkorn forebygger sukkersyge, hjertekarsygdomme og endda visse former for kræft. Men først og fremmest er fuldkorn godt, fordi det…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Tun-tataki 

Fra Bill Grangers smukke og inspirerende 'Uimodståeligt Asiatisk' bringer vi opskriften på en ægte japansk delikatesse.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Tortilla med svampe & chorizopølse 

Nemme Tortillas med svampe og chorizopølse.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Brownie uden mel og sukker 

Fra den passionerede madblogger Xenia Østerby Jensens nye dessertbibel 'Sødt, sundere, syndigt' bringer vi opskriften på en skøn brownie helt uden mel og sukker - og bagt på noget nær et nanosekund!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Rødspætte med karamelliseret blomkål og grønne bønner 

Fra Anne-Sophie Lahmes skønne opskriftsamling 'Køkkenterapi' bringer vi her en skøn ret med rødspætte. Det er en opskrift, der beviser, at fisk hverken er besværligt eller tager lang tid at lave, for med en stegetid på fire minutter kan alle være med!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Go nuts - Hot pot 

Fra Laura Bonné og Sally Walkers´Beauty Foods' bringer vi her opskriften på en skøn ret fyldt med protein fra kylling og nødder, beta-karotener fra gulerødder og gode leverafgiftningsmolekyler fra rosenkål.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kyllingelår med ratatouille 

Fra Henrik Duers bog 'Danskernes bedste vægttab' bringer vi her opskriften på grillede kyllingelår med ratatuille, hvedekerner og hytteost. En skøn og let ret med masser af smag!

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^