Agnete og Poul Wulffs inspirerende opskriftsamling er fuld af nemme opskrifter på små indbydende skålserveringer.

Brunch som hos Wulff & Konstali 

Brunch er et hit, når familie og venner samles, og kan ikke mindst blive en skøn start på en dag fuld af fælles aktiviteter. Forårets mange helligdage inviterer til hyggelig og uformel samvær, og her er brunchen oplagt.

En brunch er særlig vellykket, når udvalget er stort, og når der også er overskud til at tænke på gæster, der fx ikke spiser kød, eller som ikke kan tåle gluten. Med Agnete og Poul Wulffs nye bog 'Brunch til fester og hyggelige dage' får man masser inspiration til et fantastisk brunchbord og de bedste opskrifter fra den legendariske brunch, som parret serverer på deres restauranter 'Wulff & Konstali'.

Øllebrød med et delikat bounty-twist

Øllebrød er en fantastisk måde at bruge rugbrødsrester på og undgå madspild. I stedet for at smide rugbrødsresterne ud, kan du fryse dem ned og gemme dem til en lækker omgang øllebrød.

Her får du en opskrift på øllebrød smagt til med god chokolade og kokosflager.

4 portioner 

Ingredienser

  • 150 g rugbrød
  • 2 dl hvidtøl
  • 1 dl vand
  • 1/2 tsk salt
  • 1 spsk muscovadosukker
  • God mørk chokolade
  • 4 spsk ristede kokosflager

Opskrift

  1. Blend rugbrødsskiverne, kom dem i en gryde sammen med hvidtøl og vand, og kog under låg i 15 minutter
  2. Smag grøden til med salt og muscovadosukker, og tilsæt eventuelt lidt ekstra vand, hvis grøden er blevet for tyk
  3. Skrab tynde flager af en god mørk chokolade, og pynt hver portion med chokolade og ristede kokosflager
  4. Server grøden, mens den er varm

Nem og lækker inspiration 

Alle kender en traditionel brunch med røræg og bacon, men med opskrifterne i denne bog er det let at være lidt mere kreativ med brunchbuffeten, uden at det bliver spor besværligt. Og bogen indeholder lækre serveringer til alle og giver hurtigt overblik over, hvilke opskrifter der er egnede til veganere eller vegetarer, og om de er fri for gluten og laktose.

Titel: Brunch til fester og hyggelige dage
Forfattere: Agnete Wulff, Poul Wulff
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bogen kan bestilles online 

Se også:Restaurant Wulff og Konstali

Opskrifter & råvarer
Opskrift: Bagte blommer 

Nyd dem som de er til den lille sult om eftermiddagen, eller brug den søde, runde frugt i kager og desserter. Og husk at sæsonens mirabeller og blommer også i høj grad har berettigelse i madlavninganden og blandt andet er helt fantastiske i fx salater eller som kompot eller chutney.
Her en nem…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Krebsegilde - en traditionsrig sensommerfest i Sverige 

Når sommeren går på held, venter der en herlig oplevelse i Sverige. For det er nu man kan opleve en af svenskernes mest markante traditioner: Krebsegildet eller 'kräftskiva', som det hedder på svensk. Krebsegildet er en traditionsrig sensommerfest i Sverige, hvor familier og venner samles om bordet…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sommeropskrift: Grillet makrel med spidskål og rygeostecreme  

Makrel er eminent på grill, og med spidskål, radiser og rygeost er det dejlig let og lækker sommermad. Og så er makrel en af de såkaldte fede fisketyper, og kilde til sunde omega-3 fedtsyrer.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sommerhit: Vegansk koldskål med jordbær og granola 

Koldskål er indbegrebet af dansk sommer. Kontrasten mellem det søde og syrlige, cremede og sprøde er en himmelsk mundfuld. Koldskål kan servere som dessert, men er også skøn som delikat snack, når lækkersulten kommer snigende.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Melon- og citronsorbet 

Søde, saftige meloner er super velegnede til sorbeter. Her bringer vi en nem opskrift på friske sorbeter med melon og citron.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Jordbær med balsamico 

Jordbær stænket med en god balsamico dressing og friskkværnet peber. Det lyder måske vildt, men det smager himmelsk! En rigtig lækker lille sommeranretning, som også passer godt til ost.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hjemmelavet frugt- og bærmos 

Hjemmelavet frugt- og bærmos er nem at tilberede, indeholder kun ganske lidt raffineret sukker og smager helt fantastisk med is og desserter, kager - og ikke mindst på toppen af yoghurten.

Læs mere
Hjemmelavet hindbæris og cantuccini
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Hjemmelavet hindbæris og cantuccini 

Friske hindbær kan også nydes i hjemmelavet is. Her får du opskriften på hjemmelavet hindbær is og sprøde italienske mandelkager.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Ananas-smoothie 

Med en blender kan du få det fulde udbytte af sommerens frugter med herlige, læskende smoothies i alverdens variationer. Prøv fx denne super læskende smoothie med ananas, mango og kokosmælk i skøn forening. Perfekt på en varm sommerdag!

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^