Agnete og Poul Wulffs inspirerende opskriftsamling er fuld af nemme opskrifter på små indbydende skålserveringer.

Brunch som hos Wulff & Konstali 

Brunch er et hit, når familie og venner samles, og kan ikke mindst blive en skøn start på en dag fuld af fælles aktiviteter. Forårets mange helligdage inviterer til hyggelig og uformel samvær, og her er brunchen oplagt.

En brunch er særlig vellykket, når udvalget er stort, og når der også er overskud til at tænke på gæster, der fx ikke spiser kød, eller som ikke kan tåle gluten. Med Agnete og Poul Wulffs nye bog 'Brunch til fester og hyggelige dage' får man masser inspiration til et fantastisk brunchbord og de bedste opskrifter fra den legendariske brunch, som parret serverer på deres restauranter 'Wulff & Konstali'.

Øllebrød med et delikat bounty-twist

Øllebrød er en fantastisk måde at bruge rugbrødsrester på og undgå madspild. I stedet for at smide rugbrødsresterne ud, kan du fryse dem ned og gemme dem til en lækker omgang øllebrød.

Her får du en opskrift på øllebrød smagt til med god chokolade og kokosflager.

4 portioner 

Ingredienser

  • 150 g rugbrød
  • 2 dl hvidtøl
  • 1 dl vand
  • 1/2 tsk salt
  • 1 spsk muscovadosukker
  • God mørk chokolade
  • 4 spsk ristede kokosflager

Opskrift

  1. Blend rugbrødsskiverne, kom dem i en gryde sammen med hvidtøl og vand, og kog under låg i 15 minutter
  2. Smag grøden til med salt og muscovadosukker, og tilsæt eventuelt lidt ekstra vand, hvis grøden er blevet for tyk
  3. Skrab tynde flager af en god mørk chokolade, og pynt hver portion med chokolade og ristede kokosflager
  4. Server grøden, mens den er varm

Nem og lækker inspiration 

Alle kender en traditionel brunch med røræg og bacon, men med opskrifterne i denne bog er det let at være lidt mere kreativ med brunchbuffeten, uden at det bliver spor besværligt. Og bogen indeholder lækre serveringer til alle og giver hurtigt overblik over, hvilke opskrifter der er egnede til veganere eller vegetarer, og om de er fri for gluten og laktose.

Titel: Brunch til fester og hyggelige dage
Forfattere: Agnete Wulff, Poul Wulff
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bogen kan bestilles online 

Se også:Restaurant Wulff og Konstali

Opskrifter & råvarer
Grydebrød 

Det flotte brød er langtidshævet, bagt i støbejerns gryde og har en super sprød skorpe og lækker blød krumme.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hummus med skvalderkål 

For haveejere er skvalderkål en pestilens, fordi den breder sig uhæmmet. Samtidig er skvalderkål så svær at få bugt med, at haveeksperter opfordrer til, at den graves op med rod.

Men skvalderkål er ikke kun ukrudt. Faktisk har den grønne urt en rigtig fin, krydret og let syrlig smag, der minder…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hvide asparges med hollandaise og pocheret æg 

Sæsonens friske hvide asparges er en særlig fin delikatesse og en hel anden oplevelse end grønne. Her bringer vi en populær forårsret, hvor de skønne asparges serveres med hollandaise, pocheret æg og lakserogn.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Oversigt: Sæsonens frugt og grønt - Print ud og hæng op 

Ved at købe danskproducerede produkter, sparer du miljøet for den CO-2 udledning, der følger med transporten af varen fra udlandet. Det gælder for alle udenlandske varer, og også for madvarer som frugt og grønt, derfor har vi udarbejdet en komplet oversigt over, hvornår danske frugter og grøntsager…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kartoffelsalat med nye kartofler 

Der er ikke noget der smager af forår som nye kartofler, og med dem er den klassiske kolde kartoffelsalat allerbedst. De små knolde skal blot koges i 6-8 minutter, afkøles, og vendes i rygeost og cremefraiche sammen med radiser, agurk og purløg, og du har de bedste tilbehør til alt fra grillen, og…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Salat med nye kartofler og løvstikke 

En herlig salat med sæsonens lækre nye kartofler og krydderurten løvstikke.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Panna cotta med lime tvist 

Panna cotta er en klassisk italiensk dessert i stil med flødebudding. Her med et frisk tvist af lime. Både panna cotta og limesauce kan med fordel laves dagen før. Beregn tilberedningstiden til ca. 1 time plus 3 timer på køl.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Smukt hvedebrød med vinblad 

Med et stort, flot vinblad kan du få det smukkeste, dekorerede hjemmebagte brød. Her får du opskriften på et koldhævet, luftigt og lækkert hvedebrød, som er skønt til suppen, salaten eller til at dyppe i dip eller tapenade.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hjemmebagte lune og luftige croissanter 

Hjemmebagte luftige smør-croissanter - lige til at dyppe i café au lait´en søndag morgen. Det kræver lidt omhu, men ved gentagende gange at rulle dejen ud og folde over, får croissanterne den helt rigtige luftige struktur.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Frikadeller med sprød rødbede-æblesalat 

Nem opskriften på lækre frikadeller og sprød rødbede-æblesalat. Her er opskriften beregnet til 4 personer, men måske burde man lave dobbelt, for både frikadeller og salat er super gode 'dagen derpå', fx på et stykke rugbrød. Uhmmm!

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^