Andebryst med rød karry

Andebryst med rød karry 

En enkel og skøn thai-ret. Den fine kombination af rød karry, and og ananas giver en rund og blød smagsoplevelse ...

En enkel og skøn thai-ret udviklet af den dygtige kogebogsforfatter Hanne Holm. Retten indgår, som en af mange små lækre retter, i hendes nye bog <link https: www.kvindeguiden.dk _self> THAItapas, som er så elegant og indbydende illustreret af Torsten Graae.
Ingredienserne rød karry, and og ananas er en rigtig fin kombination, som sammen giver retten en rund og blød smags. Retten kan fint tilberedes dagen før og stå på køl ...

Ingredienser:
• 1 andebryst (3-400 g)
• 1 tsk rød karrypasta
• 1 tsk hvidløg, finthakket
• 3 kaffirlimeblade
• 5 nelliker
• 1 spsk tomatkoncentrat
• 1 lille dåse kokosmælk (165 ml)
• 1¼-2 spsk fiskesovs
• 1-2 tsk sukker
• 2 spsk rapsolie til stegning

Tilbehør:
• Thailandske søde basilikumblade & frisk ananas i skiver

Sådan gør du:
• Fjern skindet på andebrystet og skær det i tynde skiver (4-5 mm). Stil det til side.
• Opvarm olien i en tykbundet gryde eller pande og steg karrypasta, hvidløg og kaffirlimeblade 2 minutter heri. Tilsæt derefter nelliker, tomatkoncentrat og en spiseskefuld kokosmælk under omrøring.
• Tilsæt kødet og lad det stege 4-5 minutter. Vend det en gang eller to. Kom resten af kokosmælken i, skru ned for blusset og lad retten simre 4-5 minutter. Smag til med fiskesovs og sukker.
• Anret en skive kød på et stykke ananas, drys med basilikum, kom resten af sovsen i en lille skål og servér straks.

Opskrifter & råvarer
Urtechokolade 

Nu kommer Lene Tvedegaards enestående dejlige bestseller 'Krydderurter - Bogen for urteelskere' i ny udgave. Fra bogen bringer vi her en skøn idé til, hvordan du nemt fremstiller den herligste urtechokolade. Mums!

Læs mere
Forår
Risotto med ramsløg 

Der findes ikke noget så lækkert som hjemmelavet risotto, og ramsløg giver den en fantastisk smag. Her får du en let og skøn opskrift.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Grov salat med krydrede sprøde kikærter 

Til de mange, der gerne vil spise mere grønt, men savner inspiration og opskrifter, har skribent og grøntsagsentusiast Mia Gardum skrevet alletiders skønne bog. Med 'Plantemad' får du nem og enkel tilgang til super sund, velsmagende, vegansk hverdagsmad. Med vores varmeste anbefalinger, bringer vi…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Claus Holms skinkesalat 

Fra stjernekokken Claus Holms nye kogebog 'Holms mad', bringer vi her hans opskrift på alletiders skønne og supernemme skinkesalat.

Læs mere
Forår
Sæson for stenbiderrogn 

Stenbiderrognen har gjort sit indtog hos fiskehandlerne, og det er tegn på forår. Her får du en dejlig opskrift med de fine små rogn.

Læs mere
Gulerodssuppe med ingefær og fennikel
Opskrifter & råvarer
Gulerodssuppe med ingefær og fennikel 

Flot og lækker gulerodssuppe med ingefær og fennikel.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Bøfsandwich a la mormor 

Mange forbinder vores mormødres køkken med mad lavet fra grunden. Og det at lave mad mad grunden og bruge friske råvarer istedet for forarbejdede ingredienser, er netop budskabet i Katrine Tuborghs kogebog 'Sund junkfood'. Ved at kende råvarerne og indholdet af den mad vi spiser får vi større…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift på chicken nuggets 

Til dig der har børn eller børnebørn, der elsker junkfood. Tag ungerne med i køkkenet, og vis dem, hvordan de selv kan være med til at lave top lækre - og sunde - chicken nuggets.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Foccacia-fuldtræffer 

Fra Anne W. Ravn og Mette Borres bog 'Rigtig god fordøjelse - Enkle råd og opskrifter til stærk mave og mere energi' bringer vi opskriften på et dejligt mættende madbrød til madpakker, mellemmaden, middagsmaden og de andre oaser. Opskriften er en grundopskrift på en basisdej, der kan bages i små…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Culottesteg & ratatouille 

Opskriften på en herlig vinterret med ratatouille og rugbrødstoast med hvidløg ....

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^