Kategori: Stil & mode

Træningstøj der toner kroppen

Træningstøj der toner kroppen 

adidas lancerer forår/sommer 2011 en ny revolutionerende teknologi til kvinder: "Hug, Shape & Lift" ...

adidas lancerer forår/sommer 2011 en ny revolutionerende teknologi til kvinder: "Hug, Shape & Lift". Teknologien er udviklet til kollektionen TechFit, der er specielt designet til at give ekstra støtte og stabilitet til de vigtigste muskelgrupper.
Tøjet har således forstærkede Hug & Lift-zoner, der løfter og former bryst, bagdel og mave perfekt. Dette giver et smukt og feminint look og medvirker konkret til at tone kroppen. Takket være bløde materialer og elastiske zoner strammer tøjet ikke men er naturligt og behageligt at have på.
Kort sagt hjælper adidas TechFit Hug, Shape & Lift dig med at få den figur, du altid har ønsket dig.
Prøv for eksempel helbody’en Hug A-I-O, der, takket være adidas TechFit-teknologien, mindsker vibrationerne i musklerne. Det betyder, at kroppen får det maksimale ud af træningen og restituerer hurtigere. Du har fuld bevægelsesfrihed i denne helbody, som med sit feminine design fører tankerne tilbage til 80’ernes danseæra. Match den med et par funktionelle sko og en overtræksbluse og du har det perfekte look til træningscenteret såvel som dansestudiet.
adidas ClimateLite hjælper huden til at ånde, transporterer fugt væk fra kroppen og holder huden tør for maksimal komfort under din træning.
adidas adilibria TechFit tank med det flotte lag-på-lag-design, er perfekt til dig, der foretrækker loose-fit træningstøj med en længere silhuet, som dækker maven.
Toppen består af to lag, hvoraf det inderste har adidas TechFit-teknologi med Hug & Lift-zoner, der løfter brystet samt holder og former maven. Desuden er det lækre design kombineret med adidas ClimaCool-teknologi for maksimal ventilation og temperaturkontrol under din træning.
adidas TechFit kollektionen forhandles af velassorterede sportsbutikker fra og med januar 2011.

Stil & mode
Kig på kommende forårs farver 

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
Stil & mode
Tasker gennem tiden 

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Stil & mode
Malene Birger sommer 2015  

Lyse neutrale farver med elementer af mørk marineblå, olivengrøn og rød sand. Lette, løstsiddende kjoler, bukser med vidde.

Læs mere
Stil & mode
Filippa K forårsnyheder 

Sofistikeret, elegant forårskollektion fra Filippa K. Fine pasteller i blød tencelstof, silke og crepe.

Læs mere
Stil & mode
Modström SS 2015 

Modströms nye kollektion byder på pastelfarver og lette, behagelige materialer.

Læs mere
Stil & mode
Whiite sommer 2015 

Whiite går sommeren i møde med en kollektion i de smukkeste farver og nuancer.

Læs mere
Stil & mode
Suveræne sommerkjoler 

Nye, skønne, lette sommerkjoler fra Cream, Desigual, Ganni, By Malene Birger, Tina Wodstrup, Bruuns Bazar, Filippa K og Whiite ...

Læs mere
Stil & mode
Femilet sommer 2015 

Sommeren er over os, og det er for alvor blevet strandtid. Men hvilken type badetøj skal du gå efter? Femilet præsenterer et hav af lækre sommernyheder, hvad end du sværger til et chikt bikinilook, den klassiske badedragt eller helst hopper i en let og luftig sarong.

Læs mere
Strand & vand
Stil & mode
Strand & vand 

Til dig der elsker sol, sommer, strand og vand har vi fyldt bazaren med badetøj, bikinier, picnickurve og køletasker, badehåndklæder, strandtæpper - og alt det, der skal til for en fantastisk dag på stranden

Læs mere
Stil & mode
Triumphs Magic Wire 2015 

Triumphs Spring/Summer 2015 kollektion med fine pasteller, komfortable BH’er og trusser.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^