Kategori: Stil & mode

Julie sandlau spring/summer 08

Julie sandlau spring/summer 08 

Julie Sandlau overrasker altid med nye smykketendenser og temaer, som perfekt matcher den internationale fashionscene ...

Den danske smykkedesigner Julie Sandlau introducerer en ny spring/summer smykkekollektion, som er original og kreativ, men samtidig respekterer designets oprindelse og kendetegn. Resultatet er en helstøbt fashionabel smykkekollektion, som byder på et elegant og dekadent univers, der bevæger sig mellem klart lys og blødt mørke.
Julie Sandlau overrasker altid med nye smykketendenser og temaer, som perfekt matcher den internationale fashionscene. Måske er brandet derfor også ofte repræsenteret på nogle af nutidens største stjerner som Beyonce Knowles og Kiera Knightly, og smykkerne vises verdenen over i anerkendte modemagasiner som Vogue, Elle og Harpers Bazar.
Med Julie Sandlaus nye spring/summer kollektion får alle mulighed for at føle sig som en stjerne.
Lad dig inspirere af highlights i den nye kollektion
Julie Sandlau-kollektionen består af øreringe, ringe, halskæder og armbånd.
En overdådig sensation af Hollywoodglam og ægte vintage opleves i funklende sølvcouture smykker, som er smukt besat med kubiske zirkoner.


Fine, lyse pasteller

Delikate dråbe-silhuetter i lækre og fine lyse pasteltoner som grøn, blå og rosa. Dette skønne farveunivers bliver bragt til live af ædelstene som Peru kalcedon, rosa og aquagrønne kubiske zirkoner og blå kvarts.

Antracitgrå, rå og edgy

Glinsende og antracitgrå perler og kubiske zirkoner fattet i oxideret sterling sølv. De grafiske fine antracitgrå perler glitrer og giver et feminint touch til det mere rå og edgy oxiderede sølv og efterlader en ægte ”Film Noir”-effekt.


Delikat enkelthed

Der introduceres ligeledes smykker med runde former, som er delikate i deres enkelthed. Der er arbejdet med guld satin-finish og kubiske zirkoner med brilliant-cut, som elegant reflekterer i lyset og afslører et underspillet feminint look. Der præsenteres også kvarts og onyks, som særligt fremhæver den fine røde tråd fra den tidligere populære kollektion.
Oplev et autentisk dansk smykkeunivers, der har international klasse og star appeal.

Stil & mode
Kig på kommende forårs farver 

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
Stil & mode
Tasker gennem tiden 

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Stil & mode
Malene Birger sommer 2015  

Lyse neutrale farver med elementer af mørk marineblå, olivengrøn og rød sand. Lette, løstsiddende kjoler, bukser med vidde.

Læs mere
Stil & mode
Filippa K forårsnyheder 

Sofistikeret, elegant forårskollektion fra Filippa K. Fine pasteller i blød tencelstof, silke og crepe.

Læs mere
Stil & mode
Modström SS 2015 

Modströms nye kollektion byder på pastelfarver og lette, behagelige materialer.

Læs mere
Stil & mode
Whiite sommer 2015 

Whiite går sommeren i møde med en kollektion i de smukkeste farver og nuancer.

Læs mere
Stil & mode
Suveræne sommerkjoler 

Nye, skønne, lette sommerkjoler fra Cream, Desigual, Ganni, By Malene Birger, Tina Wodstrup, Bruuns Bazar, Filippa K og Whiite ...

Læs mere
Stil & mode
Femilet sommer 2015 

Sommeren er over os, og det er for alvor blevet strandtid. Men hvilken type badetøj skal du gå efter? Femilet præsenterer et hav af lækre sommernyheder, hvad end du sværger til et chikt bikinilook, den klassiske badedragt eller helst hopper i en let og luftig sarong.

Læs mere
Strand & vand
Stil & mode
Strand & vand 

Til dig der elsker sol, sommer, strand og vand har vi fyldt bazaren med badetøj, bikinier, picnickurve og køletasker, badehåndklæder, strandtæpper - og alt det, der skal til for en fantastisk dag på stranden

Læs mere
Stil & mode
Triumphs Magic Wire 2015 

Triumphs Spring/Summer 2015 kollektion med fine pasteller, komfortable BH’er og trusser.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^