Kategori: Stil & mode

Erfurt forår/sommer 2006

Erfurt forår/sommer 2006 

Forkælelse med sensuelle tendenser ...Accessories oser af sensuelle signaler

Forårs- og sommerkollektionen fra erfurt luxury accessories oser af sensuelle signaler og hjælper forårskåde feromoner på vej med lækkert tilbehør, der fremhæver kvindeligheden og giver looket det sidste touch af sensuel ekstravagance.

Designsproget leger med kontrasterne mellem rå vildskab og feminin elegance – inspireret af stærke kvinder, der ikke er bange for at understrege deres sensualitet. Effekter af råt læder, dyreprints og metalliske glimt blander sig med perlemorscoating, rhinstene og hjertefaconer på en ny og fræk måde, der giver plads til både powerkvinder og pudderprinsesser.

Skønne klassiske urkasser er overstrøet med funklende stene og fusioneres med rå udskiftelige remme af imiteret slangeskind eller krokoprægede overflader med metalliske effekter. Den innovative løsning med tre urremme til ét ur understreger stilen af et omskifteligt look, der altid kan tilpasses humør og påklædning. De funklende stene går igen på overdådige bæltespænder, og glimt af metal ses kombineret med seje nitter og lækkert læder i den brede og gennemførte bæltekollektion.

Erfurts vildeste bud på lækker forkælelse er de smukke og eksklusive sommerpelse! Kaninpelsen smyger sig om huden som et sexet kærtegn og er et modigt bud på den nyeste trend. Når natten falder på, og måneskæret bader verden i et køligt, gyldent lys, er den strikkede pelscardigan et must til bare skuldre. Er man til lidt mindre sexyness og hellere vil have luksus med et råt twist, er de strikkede kaninpelsponchoer med hætte sommerens must have.

Farverne spænder vidt fra de spæde pasteller af café latte, vanille, sart rosa og pudder over metalliske toner af forårsgrøn, pink, guld og sølv til klare farver med knald på i et væld af røde, blå og grønne nuancer.

Erfurt luxury accessories’ forårs- og sommerkollektion 2006 er til kvinden, der ved, hvad hun kan lide, elsker at forkæle sig selv og ikke lægger skjul på sine sensuelle tendenser

Julie Sandlau
Stil & mode
Julie Sandlau 

Danske Julie Sandlau har skabt en ny kollektion og sætter for alvor gang i de første forårsfornemmelser.

Læs mere
Stil & mode
Monokrome striber 

Soaked in Luxury præsenterer dette forår en cool og feminin forårskollektion, der bl.a fint fortolker stærke tendenser med monokrome striber ..

Læs mere
Årets Kjole
Stil & mode
Årets Kjole 

Lasse Spangenberg har designet ”Årets Kjole”

Læs mere
Filippa K nyhed
Stil & mode
Filippa K nyhed 

Blandt sæsonens nyheder fra Filippa K er denne super klædelige og helt enkel slå-om kjole ..

Læs mere
Wood Wood AW2014
Stil & mode
Wood Wood AW2014 

Måske var det mest bemærkelsesværdige de smukke farvekombinationer: Casual marineblå med smukke karrygule og blommerøde efterårsfarver ...

Læs mere
Stil & mode
Bliv stylet af tresemmés  

Bliv stylet af TRESemmés topstylister under Copenhagen Fashion Festival. Se her hvor og hvornår ...

Læs mere
David Andersen AW2014
Stil & mode
David Andersen AW2014 

Onsdag under modeugen viste David Andersen et udvalg fra sin efterårs/vinter kollektion 2014. Se hans show her.

Læs mere
Lun mode
Stil & mode
Lun mode 

Se lune, lækre nyheder fra blandt andet Cream, Vila, Black Lily og Sofie Schnoor ...

Læs mere
Modeuge for alle!
Stil & mode
Modeuge for alle! 

Tirsdag lyder startskuddet til fem dages messe for modebranchen, men ugen byder også på masser af modefest for ikke-fagfolk !

Læs mere
Her er din nye taske!
Stil & mode
Her er din nye taske! 

Taskenyheder fra HouseDoctor, Black Lily, Odd Molly, Decadent, Malene Birger ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^