Kategori: Stil & mode

By tougaard - en ægte femme fatales drøm

By tougaard - en ægte femme fatales drøm 

Der er melodramatisk femme fatale og elegance over efteråret og vinterens kollektion fra by tougaard ...

Med smukke organiske linjer og rene farver printer brandet by Tougaard sin AW 07-08 kollektion sig visuelt fast i hukommelsen. Det edgy look er som taget ud af en klassisk "Film Noir", og med kollektionens navn "Flashback" kan filmen nu rulle over lærredet.

”Jeg arbejder rigtig meget med snit, udskæringer og pasform i mit design. Jeg ønsker, at den kvindelige silhuet skal fremhæves på en elegant og sofistikeret måde. Så mit design samtidig fremstår med et stærkt udtryk, hvor der er fokus på detaljen”, fortæller den danske designer Dorte Tougaard, som i 2006 etablerede "By Tougaard".

Desuden er ordentlige produktionsforhold og god kvalitet et absolut must for den danske designer. Derfor er alle materialer nøje udvalgt i Østrig og Italien.

I AW 07-08 kollektionen er designet inspireret af 1940’erne og 50’ernes "Film Noir". Med den typiske melodramatiske "femme fatale" i persongalleriet, udstråler hele kollektionen dramatisk sensualitet og elegance på en meget raffineret måde. Farverne i kollektionen understreger filmens univers - kulsort, dramatisk rød og fin kongeblå.

Plissering, brede bånd og sløjfer
De organiske former ses blandt andet i en lang kjole med dyb buet udskæring, der med et bredt bånd om taljen kan bindes til en stor smuk sløjfe.
Derudover finder man en kort bolero i lækkert skind med stor krave i knaldrød, som passer perfekt udover en af kollektionens sorte kjoler med plissering lige under brystet. Designet er gennemtænkt, og det afsløres i kollektionens frakker, hvor der på intelligent vis er tænkt på "musikelskerne". I jakkernes lommer er der gemt en lille elastik, hvor man kan fæste sin iPod, og med hul igennem foret kan høretelefonens ledning sættes fast med små velcrolukninger hele vejen op og føres op til ørerne uden besvær.

Filmen er ved at være slut, og den sofistikerede femme fatale har fået det hun ville - nøjagtigt som den kvalitets- og stilbevidste kvinde kan i by Tougaards ekstravagante AW 07-08 kollektion.

Nærmeste forhandler oplyses på 3210 4240, eller på

House of the Gods
Stil & mode
House of the Gods 

Super cool håndlavede og håndprintede t-shirts fra House of the Gods ...

Læs mere
Adidas Womens OBA
Stil & mode
Adidas Womens OBA 

Explore Adidas OBA Womens Lookbook ...

Læs mere
Elle Macpherson Intimates
Stil & mode
Elle Macpherson Intimates 

Eksklusivt lingeri fra Elle Macpherson Intimates. En lang række af smukke og feminie styles til alle kvinder ...

Læs mere
Dimensione Danza
Stil & mode
Dimensione Danza 

Über luksus fra Dimensione Danza til dig der elsker det cool casual look ...

Læs mere
Anne vest
Stil & mode
Anne vest 

Anne Vest er bedst kendt for sine fantastiske kvaliteter i rulam og læder - og det med rette !

Læs mere
Saint Tropez efterår
Stil & mode
Saint Tropez efterår 

Hos Saint Tropez er der dette efterår en stemning af cool og afslappet stil med et strejf af feminine undertoner. Her er der både slanke pencil skirts, blazere og skræddersyede bukser sammen med oversized styles i form af tunikaer og blød strik ...

Læs mere
Saint Tropez
Stil & mode
Saint Tropez 

Saint Tropez har skabt en bredtfavnende jeans kollektion, som gør det muligt for langt de fleste kunder at finde et par jeans, der sidder præcis som de skal ...

Læs mere
Zara fall/winter
Stil & mode
Zara fall/winter 

Så er Zara klar med endnu en kollektion der både er smart og til at betale ...

Læs mere
Jeans i denim uld
Stil & mode
Jeans i denim uld 

EMU Australia, som er førende inden for produktion af fåreskind og uldprodukter, lancerer nu verdens første jeans i denim-uld ...

Læs mere
5preview
Stil & mode
5preview 

5preview har denne sæson skabt en sofistikeret og let tilgængelig fashion-kollektion med et strejf af ironi. Kvalitet og klasse er nøglebegreberne ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^