Besøg Thorvaldsens Plads Julemarked og oplev klassisk julestemning midt i København.

Julemarked på Thorvaldsens Plads bliver i år en af Københavns smukkeste juleoplevelser. Med udsmykning af gran og lys, små boder med inspiration til årets julegaver og delikatesser, venter ægte julestemning.

Julemarked på Thorvaldsens Plads 2024 

I hjertet af København, på den historiske Thorvaldsens Plads, fejres julen med et af byens smukkeste og mest stemningsfulde julemarkeder. Omgivet af det imponerende Thorvaldsens Museum, Christiansborg Slots majestætiske ridehus og Slotsholmskanalen inviterer ’Julemarkedet på Thorvaldsens Plads’ til en uforglemmelig juleoplevelse i nogle af de mest eventyrlige omgivelser.  

Her forenes Københavns historie med julens magi, hvilket skaber en helt særlig atmosfære, som tiltrækker besøgende fra nær og fjern. Fra det øjeblik, man træder ind på pladsen, bliver man mødt af den særlige julestemning, hvor traditioner, hygge og fællesskab forenes.

En ægte klassisk juleoplevelse

’Julemarked på Thorvaldsens Plads’ er inspireret af de mest imponerende julemarkeder i Europa; pladsen er pyntet med duftende gran, julelys og smukke dekorationer, og her venter den hyggeligste stemning, hvor klassisk julemusik blander sig med den hyggelige summen fra besøgende.  

I boderne kan man finde alverdens inspiration til julen, til årets julegaver, juledekorationer og -pynt. Fra håndlavede smykker og kunsthåndværk til lækre, traditionelle delikatesser og søde sager – her er noget for enhver smag. Udstillerne kommer fra både ind- og udland, hvilket giver det traditionelle danske julemarked et internationalt præg.

Duften af jul  

Der dufter af jul, og det er umuligt ikke at lade sig friste af de mange lækkerier, man finder i boderne. Ristede mandler, friskbagte småkager, brændte figner og karamelliserede æbler frister ligesom den krydrede gløgg og varme chokolade med flødeskum og skumfiduser.  

Trænger man undervejs til en lille pause, kan man sætte sig og nyde markedets imponerende juleudsmykning, oplyst af tusindvis af funklende lys. Det er lige her, man kan se og mærke julens magi.

Saml familie og venner til en særlig juleudflugt

En tur til julemarkedet er ikke blot en mulighed for at finde de perfekte julegaver, men også en enestående chance for at samle familie og venner og dele oplevelser, der skaber ægte julestemning.  

Det er et sted, hvor julens traditioner lever videre, og hvor både store og små kan glæde sig over at være sammen i den mest vidunderlige tid på året. Her kan man slentre gennem de julepyntede gader, tage sig tid til at beundre de smukt udsmykkede boder og nyde de små, enkle øjeblikke, der  gør juletiden magisk. 

Markedet byder på noget for alle aldre, og det er en oplagt udflugt, hvor man kan skabe minder, som vil blive husket længe efter, at julesneen er smeltet. Der er få ting, der er så hjertevarme som en fælles juleudflugt med dem, man holder af, og Thorvaldsens Plads Julemarked har det hele.

 


 

Fakta 

Periode

  • 8. november til 21. december 2024

Åbningstider

  • Mandag til onsdag: 11-19
    Torsdag: 11-20
    Fredag: 11-21
    Lørdag: 11-21
    Søndag: 11-19

Entré

  • Gratis

Adresse

  • Thorvaldsens Plads, København

Hjemmeside

 


 

Til udstillere

  • Kontakt 'Jul på Thorvaldsens Plads', hvis du ønsker at vide mere om leje af bod: Mail

 


​​​​​
 

Livsstilsmesser
Ålbæk Julemarked 2024 

Traditionen tro byder Ålbæk Julemarked igen i år velkommen til et stemningsfuldt marked med et imponerende program, der med garanti vækker julehumøret.

Læs mere
Guide to christmas markets in Copenhagen, Denmark
Julemarkeder
Danish Christmas Markets 2024 

During November and December danes celebrate Christmas with romance and nostalgia. If you want to experience true Nordic Christmas spirit you have to visit the local christmas markets, or 'Julemarkeder' as they are called in danish.

Here you will find the local region's most avid Christmas…

Læs mere
Julemarkeder
Julemarkeder Sjælland 2024 

Det er den tid på året, hvor alle - store som små - kan glæde sig til julefest og traditioner på landets stemningsfulde julemarkeder. Her hører duften af gløgg og æbleskiver til oplevelsen i hyggelige og nostalgiske omgivelser. Her får du et overblik over årets fineste julemarkeder på Sjælland.

Læs mere
Kom i julestemning på Jyllands bedste julemarkeder med hele familien.
Julemarkeder
Julemarkeder Jylland 2024 

Tag på udflugt til et af Jyllands dejlige julemarkeder, hvor der venter masser af julemagi. Her finder man den ægte julestemning; duften af gran, gløgg og æbleskiver og små boder, hvor man kan finde julepynt, årets julegaver, idéer til jule- og adventskalenderen.

Det er en oplevelse for hele…

Læs mere
Fyns julemarkeder byder på traditioner, håndværk og hygge
Julemarkeder
Julemarkeder Fyn 2024 

Når vinterkulden begynder at bide, og julestemningen breder sig, er der intet bedre end at tage på opdagelse blandt de mange hyggelige julemarkeder, som øen byder på. Her kan du opleve en unik blanding af lokale håndværk, traditionelle julegodter, og festlige aktiviteter for hele familien. Fra…

Læs mere
Julemarkeder
Julemarkeder Bornholm 2024 
  • Bornholms Julemarked 2024
    Hvor: Nexø Havn
    Periode: 29. november til 22. december 2024
    Link: Læs mere
Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^