Jul i Nyvang: Historiske juletraditioner og sjove aktiviteter

Jul i Nyvang er den perfekte juleoplevelse for hele familien. Oplev gamle danske traditioner, juleværksteder og en dejlig dag fyldt med aktiviteter.

Jul i Nyvang 2024 – En magisk juleoplevelse for hele familien 

I Oplevelsescenter Nyvang, lidt uden for Holbæk, vågner julestemningen til live, når den historiske landsby forvandles til en fortryllende juleverden. Til 'Jul i Nyvang' kan du opleve den ægte julehygge, hvor gamle traditioner møder moderne juleglæde. Her bliver hele familien budt indenfor til en dag fyldt med aktiviteter, nostalgi og fællesskab.

Når du træder ind i Nyvangs julelandskab, bliver du mødt af strålende lys, smukt pyntede huse og en atmosfære, der emmer af eventyr. Tag på opdagelse blandt de mange juleboder, hvor du kan finde unikke og personlige julegaver, alt imens du nyder duften af brændte mandler og oplever den hyggelige atmosfære omkring dig.

Eventyrlige omgivelser og juleboder

Når du træder ind i Nyvangs julelandskab, bliver du mødt af strålende lys, smukt pyntede huse og en atmosfære, der emmer af eventyr. Tag på opdagelse blandt de mange juleboder, hvor du kan finde unikke og personlige julegaver, alt imens du nyder duften af brændte mandler og hører lyden af juleklokker, der ringer i det fjerne.

Juleaktiviteter for hele familien

Jul i Nyvang byder på noget for enhver smag. Du kan lade børnene kreere deres egne juledekorationer i vores kreative værksted, tage en stemningsfuld tur i hestevogn eller møde selveste julemanden, som gerne vil høre om dine juleønsker. De hyggelige huse er åbne for besøgende, hvor du kan se, hvordan julen blev fejret i gamle dage, med traditionel julepynt og levende fortællinger om dengang, hvor familien samledes om levende lys og håndlavede gaver.

Frivillige – Hjertet i Nyvang

Det, der gør 'Jul i Nyvang' så specielt, er de mere end 500 engagerede frivillige, som bringer de gamle traditioner til live. De åbner deres hjem, laver mad, kører hestevogne og formidler historien om, hvordan man levede og fejrede julen i midten af 1900-tallet. Deres entusiasme og kærlighed til traditionerne skaber en ægte autentisk oplevelse, der gør det muligt for alle at mærke julens sande ånd.

En dag fyldt med juleglæde

Tag hele familien med til en dag fyldt med julestemning, håndværk, sjove aktiviteter og nostalgiske oplevelser. Uanset om du vil købe de sidste julegaver, lade dig inspirere af de gamle juletraditioner eller blot nyde en dag sammen med dine kære, er Jul i Nyvang det perfekte sted at komme i julestemning.

 


 

Fakta 

Periode

  • 23. og 24. november 2024
  • 27. og 28. november 2024
  • 30. november og 1. december 2024

Åbningstider

  • 10-16

Entré

  • Voksen (+13 år)    195
    Barn (5-12 år)    95
    Barn (0-4 år)    Gratis
    Gruppebillet, voksen    175,- (min. 12 betalende gæster)
    Gruppebillet, barn    85,- (min. 12 betalende gæster)
    Ældresagen    175,- 

Adresse

  • Nyvangs Alle 4, Holbæk

Hjemmeside

Facebook

 


 

PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^