Kategori: Jul

Julelån varer længe, koster mange penge

Julelån varer længe, koster mange penge… 

Står man i en situation, hvor man er nødsaget til at låne lidt ekstra til julen, kan man lige så godt vælge den billigste løsning. Forbrugerrådet har lavet en guide, der hjælper dig med at undgå de værste lånehajer ...

Julen er lige om hjørnet, og det betyder, traditionen tro, overophedede bankkonti og rødglødende kreditkort. Når de sidste gaver skal købes, og kontoen truer med at gå i overtræk, kan det være fristende at tage i mod butikkernes tilbud om en økonomisk håndsrækning – et såkaldt blankolån. Det er hurtigt, det er nemt – men det er utroligt dyrt!

Mulighederne for at låne penge til forbrug er uendelige, og det gælder om at holde tungen lige i munden, hvis man vil undgå at brænde fingrene. Det er nemlig ikke alle lånetyper, der er lige nemme at gennemskue, og det kan hurtigt ende med, at de 5.000 kroner, du har lånt, kommer til at koste dig flere tusinde kroner oveni, før de er betalt tilbage.

Forbrugerrådet har samlet gode råd og fakta i en oversigt over de forskellige typer lån, og guider dig igennem lånejunglen, så du kan undgå de dyreste faldgruber.

Jul
Juleappelsiner med nelliker 

Stik hele nelliker i en appelsin. Bind rødt silkebånd omkring og bind eventuelt endnu et som appelsinen kan hænge i. Hæng de dekorative appelsiner på små kroge i vinduet og nyd den liflige, krydrede duft af jul.

Læs mere
Jul
Følg den gamle vægter - og andre spændende byvandringer 

I mange danske byer arrangeres der året rundt spændende historiske byvandringer. Her fortæller dygtige guider med stor historisk indsigt og viden byernes historie.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Julemarkeder 2024
Nye Bøger
Shopping
^