Pengene tilbage for udsalgsfup

Pengene tilbage for udsalgsfup 

Flere butikker skriver fiktive førpriser under udsalg. Nogle af dem har nu lovet at give forbrugerne et nedslag i prisen - eller alle pengene tilbage.

Flere butikker skriver fiktive førpriser under udsalg. Nogle af dem har nu lovet at give forbrugerne et nedslag i prisen - eller alle pengene tilbage.
Er du i tvivl om, hvad du skal have i nedslag på en vare, når butikken har oplyst en fiktiv førpris?
F-group, blandt andet Fona butikkerne, har nu lovet, at forbrugerne kan hæve købet eller få et forholdsmæssigt afslag, hvis F-group har givet forkerte oplysninger om førprisen.
Men måske vil du gerne selv undersøge nedslagets størrelse, inden du står i butikken. Eller du har købt en vare i en helt anden butik, der ikke er kommet med de samme løfter om tilbagebetaling som F-group.
Forbrugerinformationens nedslags-beregner finder automatisk frem til det beløb, du kan kræve tilbage.





Forbrugernyt
Tænk før du deler: Hjælp med at bekæmpe misinformation om Corona 

"Spis rå hvidløg og masser af C-vitamin, skyld munden i alkohol og eddike, drik urteteer, tag kosttilskud med natriumklorit og homøopatiske dråber..."

Når den ubærlige sandhed er, at ingen pille, vaccine eller andet endnu har vist sig at kunne kurere eller forhindre virussen, så er det svært ikke…

Læs mere
Forbrugernyt
Køkkenhjælp til kriseramte danskere: Sådan får du din mad til at række længere 

For at hjælpe danskerne med at passe godt på maden i Corona-krisen, har Stop Spild Af Mad samlet en nyttig guide til, hvordan du får din mad til at række længere, hvordan du opbevarer din mad, portionsberegner og udnytter alle madrester.

Læs mere
Forbrugernyt
Dansk dagligvarehandel: Kunderne tager hensyn og holder afstand 

Alle danske dagligvarebutikker har de seneste dage taget en lang række tiltag, der minimerer risikoen for, at corona-virus breder sig under danskernes indkøbsture. Og indtil videre synes de nye tiltag at virke; kunderne har forstået budskabet, holder afstand og optræder hensynsfuldt i butikkerne.

Læs mere
Forbrugernyt
Røde Kors og Coop i fælles indsats for at hjælpe ældre med indkøb 

11.000 frivillige har meldt sig til at hjælpe ældre, syge og sårbare med at købe ind, hente medicin og andet. Dansk Røde Kors går nu sammen med Coop for at skabe forbindelse mellem frivillige og dem der har behov for hjælp.

Læs mere
Forbrugernyt
Få din medicin bragt ud med apotekets bud 

Apoteket skal, ifølge de nye coronaregler, sørge for, at kunderne har mulighed for at agere på en måde, så risikoen for smitte minimeres. Reglen er, at der skal være 4 m2 pr. kunde, og den regel overholder apotekerne, ifølge Anne Kahns, Apotekerforeningens formand. Har man mistanke om, at man kan…

Læs mere
Forbrugernyt
Sundhedsstyrelsen: Se film og få svar på spørgsmål om coronavirus 

Hvordan beskytter jeg bedst mit barn, når nu skoler og daginstitutioner er lukkede? Må man gerne have gæster på besøg? Må jeg besøge min gamle mor på plejehjemmet? Må mine børn lege med deres venner? Må bedsteforældre gerne passe børn? Må vi kramme hinanden derhjemme?

Maria Koch Aabel,…

Læs mere
Forbrugernyt
Corona: Retningslinier når du handler i dagligvarebutikker 

I en pressemeddelelse fra Fødevarestyrelsen understreges vigtigheden af, at alle følger Fødevarestyrelsens anbefalinger, når det kommer til at købe ind i dagligvarebutikkerne. Ved at følge de fem råd, mindsker man risikoen for både selv at blive smittet med COVID19, og risikoen for at smitte andre.

Læs mere
Forbrugernyt
Klip får bilister til at droppe mobilen 

I september sidste år blev straffen skærpet for at bruge blandt andet håndholdt mobil bag rattet, når man kører bil. Foruden en bøde på 1.500 kroner koster det nu også et klip i kørekortet samt 500 kroner til Offerfonden. Det var et enigt Folketing, der stod bag beslutningen, som skal være med til…

Læs mere
Forbrugernyt
Designer Forum 2020 

Vild med mode, messestemning og store rabatter? På Designer Forum i Bella Center venter en shoppeoplevelse af de helt store med tøj til både mænd og kvinder, smykker, hudpleje og parfumer, fodtøj og accessories samt børnetøj.

Læs mere
Sådan undgår du allergisk eksem fra rengøringsmidler
Forbrugernyt
Rengøringsmidler kan give kronisk eksem 

Luftfriskere, duftpinde, duftkugler til støvsugeren og rengøringsmidler kan, på grund af indholdet af parfume og konserveringsstoffer, give eksem og allergi, skriver Forbrugerrådet TÆNK Kemi, der har undersøgt 27 populære rengøringsmider for indholdet af problematiske stoffer.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^