Kraftfulde kværne

Kraftfulde kværne 

Salt og peber er basiselementer i det danske køkken. Det gælder ikke mindst ved spisebordet, hvor smagsoplevelsen følges helt til dørs med friskkværnede krydderier ...

Med seneste skud på stammen af bordkværne i den velkendte Eiffel-serie bringer Raadvad nu mørk minimalisme ind på spisebordet og sætter krydderi på køkkenet med nyttigt værktøj...

Kraftfulde kværne i stilrent design
Salt og peber er basiselementer i det danske køkken. Det gælder ikke mindst ved spisebordet, hvor smagsoplevelsen følges helt til dørs med friskkværnede krydderier. Nu præsenterer Raadvad et nyt sæt bordkværne, som markerer sig med selvsikker enkelthed og skaber stilfulde smagsoplevelser med mørk minimalisme.

Effektive kværne er uundværlige på ethvert veldækket middagsbord, når maden skal have et ekstra pift med friskkværnet peber og salt.

Nu udvider Raadvad den klassiske Eiffel-serie i træ med et stilfuldt salt- og pebersæt i mat sortlakeret træ, som sætter prikken over i’et på både borddækning og middagsretter.

Sort elegance ved middagsbordet
Præcis som Eiffeltårnet i Paris står de nye salt- og peberkværne som to smukke monumenter og giver et både enkelt og imponerende udtryk. Kværnenes matte overflader i sort træ brydes af et blankt stålbånd, som skaber sort elegance med flotte kontraster.

Designet er samtidig både praktisk og funktionelt, ligesom den strømlinede form ligger godt i hånden, når krydderierne kværnes. Det gælder, uanset om der skal sættes ekstra krydderi på en lækker lasagne eller grillsteaken skal have et krydret peberstrøg.

Praktisk uden drys på dugen
Med et næsten uopslideligt keramisk værk er Raadvads nye Eiffelkværne både solide og nyttige. Kværneværket giver en suveræn maling af salt og grove peberkort, og på kværnenes bund er det let at indstille krydderiernes finhed.

Det betyder, at konsistensen altid rammer plet, uanset om æggekagen skal have et drys af grove peberflager, eller suppen strøs med fint salt. Og med en smart antidrys-funktion er det sikkert, at salt og peber sætter krydderi på kokkerierne i stedet for at havne på dugen.


Prisen for de nye Eiffelkværne i sort plast er vejl. 299,00 kroner.
Nærmeste forhandler oplyses på telefon 87 20 11 00.

Louise Roe
Bolig & Design
Louise Roe 

Den danske designer Louise Roe har opdelt sin nyeste kollektion i 4 farveuniverser, og som hun selv siger: "Det er forår, og det er godt for os at turde farver, fordi det udvider vores horisont og livsglæde ! " ...

Læs mere
Montana Bathroom
Bolig & Design
Montana Bathroom 

Montana Bathroom er et modulkoncept, der består af 19 grundmoduler, som kan kombineres og indrettes på et utal af måde, og nu med en ny palet på 42 farver ...

Læs mere
Safaristolen
Bolig & Design
Safaristolen 

- en fantastisk smuk Kaare Klint klassiker der stadig produceres af samme møbelsnedkeri siden 1933

Læs mere
Køkkenskuffens nye juveler
Bolig & Design
Køkkenskuffens nye juveler 

Nyt smukt og strømlinet design fra Design House Stockholm designet af Jesper Ståhl ...

Læs mere
Træ og natur
Bolig & Design
Træ og natur 

Kig forbi boligbazaren, med smukke indslag til den nordiske boligstil ...

Læs mere
Natur skaber stemning
Bolig & Design
Natur skaber stemning 

Blomster sættes i fuglebure og fjer sættes i vaser. Der vendes op og ned på begreberne, når designerne videreudvikler trenden med at bruge elementer fra naturen til at pryde boligen.

Læs mere
Greengate sommer 2011
Bolig & Design
Greengate sommer 2011 

Med GreenGates sommerkollektion 2011, kan du arrangere en tur i det grønne med stil ...

Læs mere
Har du Danmarks skønneste hjem?
Bolig & Design
Har du Danmarks skønneste hjem? 

Et hjem bygget af genbrug, den lækre lejlighed i en gammel fabrik, en arkitekttegnet perle eller et romantisk bondehus. Jagten er gået ind på at finde Danmarks skønneste hjem og vinderen af 100.000 kroner.

Læs mere
Køletaske med kant
Bolig & Design
Køletaske med kant  

MENUs Cool Bag er skabt til kold hvidvin til skovturen, danske jordbær til den romantiske date eller kold hyldeblomstsaft til strandturen ...

Læs mere
Masser af enkle & miljøvenlige tips til et rent hjem
Bolig & Design
Masser af enkle & miljøvenlige tips til et rent hjem 

Her får du alle de bedste husmoder-tips og tricks fra din bedstemors tid, som alle, ikke mindst moderne familier med en travl hverdag, kan have glæde af !

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Shopping
Nye Bøger
^