Kategori: Kogebøger

Verdens bedste råvarer

Verdens bedste råvarer 

"Fortællinger om verdens bedste råvarer" er et gastronomisk dyk ned i en verden af store smagsoplevelser - ledsaget af tips og ideer til tilberedning i køkkenet.

Fortællinger om verdens bedste råvarer er et gastronomisk dyk ned i en verden af store smagsoplevelser - ledsaget af tips og ideer til tilberedning i køkkenet.

For nogle år siden sad to norske livsnydere på den verdensberømte restaurant Auberge de I'Ill i Alsace i Frankrig og nød et lukullisk måltid bestående af gåselever, hummer, pighvar, due, hjort og valnøddeparfait. Under den gastronomiske oplevelse kom de to til at diskutere, hvad det bedste af det bedste egentlig er? Og da middagen efter fem timer var slut, havde de besluttet sig for at skrive en bog om emnet.
Resultatet er Fortællinger om verdens bedste råvarer, der indeholder hen ved fyrre fascinerende fortællinger om de bedste ingredienser i det globale spisekammer. Bogen trækker de lange, kulturhistoriske linjer op, byder på legender og videnskab, dog uden at glemme øjeblikkets nydelse. Den serverer gode historier om mad og drikke og fejrer de store smagsoplevelser af naturens rigdom og menneskets stræben efter det fuldkomne.

Bestil online

Meyers salatværksted
Meyers salatværksted

Kan man blande spinat og rodfrugter? Hvilken dressing passer til hvilke typer salater? Og hvornår er det fx en god ide at bruge croutoner? Få styr på salaterne, når Claus Meyer giver sine bedste tips, tricks og råd videre ...

Læs mere
Spis salat !
Spis salat !

Salaterne i denne bog er alle tilberedt efter ernæringsteorien om GI der hovedsageligt udelader sukker fra kosten, Også sukker i form af hurtigt omsættelige kulhydrater, som vi blandt andet finder dem i hvedebrød, pasta, ris ...

Læs mere
Mine bedste ingredienser
Mine bedste ingredienser

Skye Gyngell´s skønne inspirationsbog med mere end 100 alsidige og let tilgængelige opskrifter ...

Læs mere
365 hverdagsretter
365 hverdagsretter

I alt 365 opskrifter, der alle tager udgangspunkt i det danske hverdagskøkken, som Trine Hahnemann er en fornem eksponent for ...

Læs mere
Godt til grillen
Godt til grillen

Jan-Erik Hagboms skønne kogebog med et væld af ideer til lækkert tilbehør til grillmaden – spændende marinader, udsøgte saucer og dips og delikate salater ...

Læs mere
Køkkentid
Køkkentid

Nem mad - ugen ud ...

Læs mere
Grønne proteiner
Grønne proteiner

Spis skøn mad - styrk sundheden og miljøet ...

Læs mere
Kernesund økologisk mad
Kernesund økologisk mad

Økologiske idéer nok til resten af årets travle dage, fester, frokoster, lunch-boxes, mellemmåltider og desserter med god samvittighed ...

Læs mere
Aamans til frokost
Aamans til frokost

Dette er smørrebrød på absolut førsteklasse. Delikat !

Læs mere
Bordets glæder
Bordets glæder

Nyd farverne, årstiderne og ikke mindst maden i Susanne Engelstorp Rasmussens "Bordets glæder" ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^