Kategori: Kogebøger

Spis dig yngre

Spis dig yngre 

Spis dig yngre giver dig over 100 opskrifter på god mad, som sender energi til din organisme. Ved at spise de fødevarer, som kroppen forstår, vil den belønne dig med velvære, bedre udseende og masser af energi ...

Forfatter: Thorbjörg Hafsteinsdottir
Omfang: 224 sider
Forlag: Politikens Forlag



Spis dig yngre giver dig over 100 opskrifter på god mad, som sender energi til din organisme. Ved at spise de fødevarer, som kroppen forstår, vil den belønne dig med velvære, bedre udseende og masser af energi. Du kan rent faktisk spise dig yngre og undgå træthed, slap hud, deller, hovedpine, poser under øjnene, humørsvingninger og oppustet mave.

Opskrifterne i Spis dig yngre er bygget op omkring:

- essentielle anti-aging næringsstoffer
- sunde fedtstoffer til hud og hormoner
- udvalgte råvarer, der booster immunsystemet
- gode proteiner til krop og balance
- grøntsager og frugt i alle regnbuens farver

Bogen er desuden krydret med både gode råd, sunde tips og fakta til, hvordan din mad kan gøre din krop yngre, din hud fastere og give dig mere overskud. Bestil online

God mad hver dag
God mad hver dag

Anmeldelse*****God balance mellem moderne mad og så lidt ældre klassiske opskrifter with a twist ...

Læs mere
Du er hvad du spiser
Du er hvad du spiser

AnmeldelseBåde i engelsk og dansk TV udgave tales der i den grad ned til forsøgskaninerne ...

Læs mere
Fattigrøv i farver
Fattigrøv i farver

AnmeldelseSidste nyt i fattigrøvsserien, - fattigrøv skal ikke læses som = kedelig mad, nærmest tværtimod ...

Læs mere
Årets gang i bedstemors køkken
Årets gang i bedstemors køkken

AnmeldelseMormor mad er IN og unge mennesker går sågar på husholdningsskole for at vride klejnerne på original vis. Så denne bog falder på et tørt sted.

Læs mere
Karsten Kroman
Karsten Kroman

Anmeldelse - kendt fra TVCharlie - har udgivet en lækker kogebog med den interessante titel: Den dyre/den billige/den slanke/den fede ...

Læs mere
Verdens bedste råvarer
Verdens bedste råvarer

"Fortællinger om verdens bedste råvarer" er et gastronomisk dyk ned i en verden af store smagsoplevelser - ledsaget af tips og ideer til tilberedning i køkkenet.

Læs mere
Fedt nok
Fedt nok

AnmeldelseLad det være ”smagt” med det samme: Den engelske kultkok Jamie Oliver er ikke just nogen guru blandt Vægtvogtere. Jamie elsker nemlig fløde, smør, crêmefraiche, fede oste og mayonnaise.

Læs mere
Hverdagsmad med udsøgte råvarer
Hverdagsmad med udsøgte råvarer

Kogebogen ”Conrans Klassiske Køkken” er ikke et højtravende gastronomisk værk ej heller et poppet fusions-ditto. Det er som titlen antyder klassisk og enkelt, men langtfra kedeligt...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^