Kategori: Kogebøger

Pastaretter

Pastaretter 

Fra fast food til gourmet, der er pasta til enhver lejlighed og smag - og så er pasta yderligere let at tilberede ..

Titel: Pasta
Forfatter: Silvano Franco
Sideantal: 127
Forlag: Atelier




Lækre pasta saucer, pasta med grøntsager, fisk, skaldyr, kød og fjerkræ. Fra fast food til gourmet, der er pasta til enhver lejlighed og smag - og så er pasta yderligere let at tilberede.
Her har to topkokke, der elsker det italienske køkken, lavet 50 lækre pasta opskrifter fra de klassiske til de moderne...

Bestil online

Salater som hovedret
Salater som hovedret

*****Midt i sommerheden dukker årstidens perfekte kogebog op ...

Læs mere
Renæssancemad
Renæssancemad

*****

Guf for kogebogsentusiaster ...

Læs mere
Nemt, hurtigt, sundt
Nemt, hurtigt, sundt

*****

Jamie Olivers kvindelige modstykke Silvana Franco, har skrevet en helt igennem delikat bog med lækre fotos som forhåbentlig vil overbevise mange om den gode fast foods velsignelser....

Læs mere
Klassiske frk. Jensen
Klassiske frk. Jensen

*****Her er grundlaget for mormor/farmor mad ...

Læs mere
Aschehougs bog om vin
Aschehougs bog om vin

Anmeldelse*****

Grundig gennemgang...

Læs mere
Montignac-kuren
Montignac-kuren

Anmeldelse*****"Det må være den lækreste kur jeg endnu har læst om...."

Læs mere
Hvid Spiritus
Hvid Spiritus

Anmeldelse*****En herlig bog, som både giver opskrifter på drinks, kager og diverse madretter med sprit.

Læs mere
Ælle-bælle frikadelle
Ælle-bælle frikadelle

Anmeldelse***** - Ingen tvivl om at både børn og voksne her kan lære meget om gode råvarer og nydelsen ved indtagelse af samme ...

Læs mere
Wagamama kogebogen
Wagamama kogebogen

Anmeldelse*****Et nyt fast food koncept med kvalitetsgrøntsager, fisk og kød som basis ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^