Kategori: Kogebøger

Bordets glæder

Bordets glæder 

Nyd farverne, årstiderne og ikke mindst maden i Susanne Engelstorp Rasmussens "Bordets glæder" ...

Titel: Bordets glæder - Årets gang i køkken og have
Forfatter: Susanne Engelstorp Rasmussen
Sideantal: 158
Forlag: Thaning & Appel




Bordets glæder. Årets gang i køkken og have er en sanselig og smukt illustreret kogebog, hvor de delikate og anvendelige opskrifter bliver forenet med nyttige husråd og tips til haven.

Opskrifterne følger årets gang og har referencer til gamle skønne retter, som er opdateret med impulser fra verden omkring os. Havetipsene er tæt knyttet til køkkenet, og husrådene er af den gammeldags slags, der både er brugbare, sjove og uskadelige for miljøet og os selv.

I bogen er der drysset opskrifter med let hånd, alt fra forretter til desserter, krydret med årstidernes saft, syltetøj og småkager. Og står blomsterne lidt sløjt på bordet, så er der også råd for det: ”Har du en buket afskårne tulipaner, så kom lidt kartoffelmel i vandet. Det stiver stilkene af, og får blomsterne til at stå flot i længere tid.”

Bestil online

God mad hver dag
God mad hver dag

Anmeldelse*****God balance mellem moderne mad og så lidt ældre klassiske opskrifter with a twist ...

Læs mere
Du er hvad du spiser
Du er hvad du spiser

AnmeldelseBåde i engelsk og dansk TV udgave tales der i den grad ned til forsøgskaninerne ...

Læs mere
Fattigrøv i farver
Fattigrøv i farver

AnmeldelseSidste nyt i fattigrøvsserien, - fattigrøv skal ikke læses som = kedelig mad, nærmest tværtimod ...

Læs mere
Årets gang i bedstemors køkken
Årets gang i bedstemors køkken

AnmeldelseMormor mad er IN og unge mennesker går sågar på husholdningsskole for at vride klejnerne på original vis. Så denne bog falder på et tørt sted.

Læs mere
Karsten Kroman
Karsten Kroman

Anmeldelse - kendt fra TVCharlie - har udgivet en lækker kogebog med den interessante titel: Den dyre/den billige/den slanke/den fede ...

Læs mere
Verdens bedste råvarer
Verdens bedste råvarer

"Fortællinger om verdens bedste råvarer" er et gastronomisk dyk ned i en verden af store smagsoplevelser - ledsaget af tips og ideer til tilberedning i køkkenet.

Læs mere
Fedt nok
Fedt nok

AnmeldelseLad det være ”smagt” med det samme: Den engelske kultkok Jamie Oliver er ikke just nogen guru blandt Vægtvogtere. Jamie elsker nemlig fløde, smør, crêmefraiche, fede oste og mayonnaise.

Læs mere
Hverdagsmad med udsøgte råvarer
Hverdagsmad med udsøgte råvarer

Kogebogen ”Conrans Klassiske Køkken” er ikke et højtravende gastronomisk værk ej heller et poppet fusions-ditto. Det er som titlen antyder klassisk og enkelt, men langtfra kedeligt...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^