Kategorier: Livsstil  -  Menopause

Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang' 

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor hun og andre der har oplevet overgangsalderen fortæller om deres erfaringer, som jo arter sig helt forskelligt fra kvinde til kvinde.

Med sine tre 'Stærk, let og mæt'-bøger er hun blevet bannerfører for sin egen generation af kvinder, der ønsker at leve sundere uden at gå glip af livets glæder, nu med en bog målrettet til kvinder i overgangsalderen.

”I bogen kan du læse, at alt det, du mærker, føler og oplever i forbindelse med overgangsalderen, sandsynligvis er helt normalt, og få forklaringen på, at det sker. Men der er også grænser for, hvad du skal finde dig i, og der er masser af hjælp at hente, både til selvhjælp og fra dygtige eksperter, hvis blot du rækker ud efter den,” fortæller Anne Hjernøe.

Bogen byder også på interviews med fremtrædende og erfarne eksperter på området, så vi kan blive opdateret med den nyeste viden og få ryddet ud i alle de myter, der omgærder overgangsalderen.
Sidst i bogen præsenterer Anne Hjernøe 56 kalorielette opskrifter rige på protein, som rummer al den næring og velsmag, som kvinder i overgangsalderen har godt af – og fortjener.

Titel: Stærk Overgang
Forfatter: Anne Hjernøe
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling:Bestil 'Stærk Overgang'



Om Forfatteren

Anne Hjernøe er journalist og autodidakt kok med eget firma, der beskæftiger sig med tv-produktion, produktudvikling, foredragsog kursusvirksomhed mv.

Anne er kendt fra tv, hvor hun som tv-vært har lavet 'AnneMad' og sammen med journalist Anders Agger tv-programmer fra hele verden.

Anne er forfatter til en lang række kogebøger, heriblandt 'Annes søde syltebog', 'Sunde salater',  og 'Hverdag'. Senest har hun haft stor succes med bøgerne 'Stærk, let og mæt', 'Ligevægt – Stærk, let og mæt' og 'Spis dig stærk, let og mæt'.


Med bogen 'Stærk Overgang' deler hun endnu engang rundhåndet ud af sin viden og erfaring, samt:

  • Interviews med Christine Felding, speciallæge i gynækologi og obstetrik, Ylva Hellsten, professor ved Institut for idræt og ernæring ved Københavns Universitet og Birgitte Rahbek Kornum, professor og søvnforsker ved Institut for Neuroscience på Københavns Universitet.
  • Ny viden om alt det, der sker i kroppen, når hormonerne klinger af.
  • Masser af gode råd til at håndtere alt fra blødningsforstyrrelser og hedeture til søvnløshed og koncentrationsbesvær.
  • Huskeliste til alt det gode, der også følger med overgangsalderen.
  • Den bedste træning og bevægelse til kvinder midt i livet.
  • Guide til hormoner og kosttilskud.
  • 56 velsmagende opskrifter med kun 500 kalorier – og ekstra af alt det, som kvindekroppe i forvandling har brug for.
Nærmere noget
Nærmere noget

Du behøver hverken dyrke yoga eller tro på reinkarnation for at kunne forstå og drage nytte af Simon Krohns introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen ...

Læs mere
Stenalderkost
Stenalderkost

Med den amerikanske ernæringskonsulent Diane Sanfilippos bog, har du både et overskueligt opslagsværk, nemme og let tilgængelige anvisninger og mere end 100 alsidige opskrifter på lækre paleo-retter.

Læs mere
Håndbog for halvgamle krager
Håndbog for halvgamle krager

Sætter du kommaer i dine sms’er? Er du begyndt at gå til tango, line dance, stavgang eller at synge i gospelkor? Hvis ja, så er det nok på tide at indse, at du er en halvgammel krage ...

Læs mere
At holde fast i en sund livsstil

Hvor er det ærgerligt og spild af gode intentioner, når man har sat sig et mål, blot for at skulle sande, at man ikke har rygrad nok til at modstå fristelse og at man - inden man får set sig om - har opgivet at holde det løfte, man havde givet sig selv. Og netop udfordringen at holde fokus og nå…

Læs mere
Kickstart din nye, sunde livsstil
Kickstart din nye, sunde livsstil

Fra forfatteren til de populære kogebøger "Lækkermad" og "Lykkemad", kommer nu en bog, som vil hjælpe dig til varige sunde livsstilsændringer.

Læs mere
Rollinger og roulader

Da Sif Orellana udgav bogen 'Krudtugler & kanelsnegle' blev det hurtigt en bestseller med foreløbig 110.000 solgte eksemplarer. Nu følges den populære bog op med bogen 'Rollinger & Roulader', en smuk og inspirerende livsstils- og inspirationsbog med fokus på hverdagen med børn.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style' bringer duften og smagen af Vietnam til dit bord, hvor fællesskabet er i centrum.
Med 'Menopause Mamas' guider Sanne Gottlieb os gennem overgangsalderens udfordringer med indsigt og empati
Emma Holtens refleksioner om værdien af omsorg i 'Underskud'
Shopping
^